Testējām Seal cosmetics - mans atklājums vannas istabā

Testējām Seal cosmetics - mans atklājums vannas istabā

17. Jan 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieļauju, ka daudziem vannas istabas plaukts ir pilns ar dažādiem mazgājamajiem līdzekļiem un arī mans vannas istabas plaukts nav izņēmums. Pašai ir vairāki veidi mazgājamo līdzekļu (šampūni + dušas želejas + skrubji) un maniem bērniem arī ir vairaki mazgājamie līdzekļi, jo vecakajam patīk kā izskatās iepakojums, jaunākajam patīk kā izskatas cits iepakojums un tad jau plauktiņš paliek pilnāks un pilnāks.

Šoreiz vēlos padalīties iespaidos par mūsu vietējā AS "SPODRĪBA" ražotās SEAL cosmetics sēriju bērniem iespaidiem. Pašai ļoti patīk Seal roku krēms un domāju, ka arī bērnu kosmētika man neliks vilties un ķēros pie testēšanas.

Lai gan pagaja ilgāks laiks līdz varēju izmēģināt jaunos mazgājamos līdzekļus, tomēr beigās kopā ar bērniem izmēģinājām un varu dalīties iespaidos!
Patīk produktu sastāvs - nesatur parabēnus un krāsvielas. Kā arī ir ērts iepakojums - dozators, jo arī pats bērns var dozēt sev nepieciešamo daudzumu šampūna/dušas želejas (ko arī mans vecakais dēls veiksmīgi darīja). Patika, ka neputoja tik traki, kā citi mazgājamie līdzekļi, kas vairāk pārliecinaja par Seal dabiskumu. Vecakais dēls pat pats mazgāja matus un skaloja šampūnu ārā no matiem (Pirmo Reizi!!!) un nebija nekādu problēmu ar šampuna iekļušanu acīs (košanu vai kādu citu nepatīkamu sajūtu). Kad bērni bija noslucīti, tad sasmērēju viņus ar ķermeņa pieniņu, jo ziemā ādu papildus jamitrina, jo paliek sausa. Pati pēc dušas arī iemēģināju pieniņu un patīkama sajuta pārnēma uzreiz (ātri iesūcas, nav uzbāzīga smarža un arī pēc 12h āda ir patīkami maiga).

Varu droši teikt, ka arī nākotnē Seal cosmetics dzīvos manā vannasitabas plauktā :)