Testējam Hamanek biezeņus

Testējam Hamanek biezeņus

04. Oct 2017, 14:14 Single_mom Single_mom

   Mums bija šī lieliskā iespēja, iemēģināt, "hamanek" biezenīšus. Jāteic, ka ieprieks nemaz nebiju par tiem dzirdējusi, lasījusi, vai kaut kur manījusi. Tākā mans bērns ir liels ēdājs, tad viņš bija ļoti priecīgs, ka dabūja nogaršot jaunos biezeņus.

20171004141357-88728.jpg

   Protams, piems devu biezeni dēlam, nomēģināju arī pati. Patika tas, ka biezenis bija salīdzinoši biezā konsistencē - kā putra, un nebija ar pārāk saldu garšu, kas apstiprina ti, ka nav pievienoti cukuri mazuļu biezeņiem. Biezenis, kā jau pārsvarā visi - 120 grami, pietiekami liels, lai remdētu izsaukumu.

   Es gan neesmu baigā veikala biezeņu mamma, jo pārsvarā, visu taisu pati, taču ir reizes, kad nepieciešam kādu biezenīti pirkt. Ir izvmēģināti vairāki biezenīši, un šis, ie viens no top! :) Visvairāk , tiešām, patika tad, ka nebija pārsaldināti un mazliet atgādināja putru! Mazais apēda vienu biezenīti un jutās pietiekami paēdie, lai varētu nospēleties visu "yamaha" skoliņas nodarbību, pēctam aizmigt, un tikai pēc pamošanās pieprasît porciju ēdiena! :D 

   Īsāk sakot, šie biezenīši tiešām ir vieni no garšīgākajiem un labākajiem, ko dēls ir ēdis. Tagad tikai jāsaprot, kur ir liela šīs firmas, biezenīšu izvēle. Labprāt dzirdētu atsauksmes arī no citām mammām, kuras ir saskārušās ar Hamanek biezenīšiem! Kas patika/nepatika. Kur iegādājaties?