Testējam "Amber Touch" paladziņu!

Testējam "Amber Touch" paladziņu!

05. Mar 2018, 16:02 Maaminja Diaana Maaminja Diaana

     Februāra mēnesī mums bija tas gods tikt pie šī foršā paladziņa. Savā blogā dalīšos ar mūsu pieredzi.
     Sākšu ar izvēles pamatojumu, kāpēc vēlējos notestēt šo neparasto paladziņu.
     Pirms testēšanas iepazinos ar uzņēmuma "Amber Touch" ievietoto informāciju Facebook lapā, kura mani ļoti uzrunāja, citēšu:
     "Miljoniem gadu ilgajā cilvēka attīstības ceļā cilvēki ik dienas bijuši ciešā saskarē ar dabu, un, kas visbūtiskākais - nepastarpināti ar augsni. Augsnē ir cilvēcei tik nepieciešamo elektronu krātuve. Šo elektronu pirmavots ir jonosfēras vēji, saules stari, pērkona negaiss.
Pēdējos gados publicētie pētījumi apliecina, ka vieglākais veids, kā ievērojami uzlabot veselību, ir būt dabā ar basām kājām vai pastarpināti uzņemt elektronus.
     Nemitīgi zaudējot elektronus visdažādāko ārējo apstākļu ietekmē, cilvēka ķermenī veidojas iekaisumu veicinoša vide. Stress, novecošana, slimības, paaugstināta fiziska un garīga slodze, neveselīgs uzturs, vides piesārņojums - tas viss cilvēkus pamazām iztukšo.
     Ķermeņa nespēja kompensēt šos procesus, izstrādājot elektroniem bagātus antioksidantus, ir izplatīta problēma mūsdienās.
     Lai gan moderna cilvēka straujais dzīves ritms un pilsētas vide mazina iespējas mijiedarboites ar dabas elementiem, tam ir rasts risinājums. Ir radīta īpaša dzintara caurvīta auduma gultas veļa, kas ļauj nakts miegā uzņemt trūkstošos elektronus.
Dzintara audums pa nakti sniedz ievērojamu enerģijas lādiņu jaunajai dienai.
     Šo dzintara pavedienu veido Baltijā sastopamais dzintara paveids, sukcinīts, kas bagāts ar elektroni avotu - dzintarskābi.

     Ideja par šo audumu, kura sastāvā ir tikai tīra kokvilna un dzintara pavedieni, pieder latviešu zinātniecei Ingai Ļašenko. Viņa ir veikusi pētījumus, kā rezultātā secinājusi, ka dzintara diegs:
          • ārstnieciski iedarbojas uz iekaisumu procesiem;
          • uzlabo ādas veselību;
          • pat aizkavē trombu veidošanos.
     Kokvilnas un trauslā dzintara pavedieni aušanas procesā tiek savīti un dzintara šķiedes vienmērīgi caurauž visu audumu." (Informācija no: https://m.facebook.com/AmberTouchLV/)

     Mūsu galvenie iemesli, piesakoties paladziņa testam:
          1. Priekšroku vienmēr esam devuši dabīgām lietām - ticam arī Dzintara iedarbībai!
          2. Šķita, ka dēliņam ir aizsmacis deguntiņš (bija apgrūtinoša elpošana, izteikti - guļot naktīs un arī diendusas laikā), bet tajā laikā iesnas nebija. Tā kā viena no Dzintara īpašībām ir "iekaisuma procesu mazināšana", nolēmām, ka ir vērts izmēģināt šo paladziņu, jo gultasveļa tiešā veidā pieskarsies ādiņai.

     Interesanta informācija, ar kuru iepazināmies, saņemot paladziņu:
     Pirmajās dienās, guļot uz dzintara diegu paladziņa, iespējamas blakusparādības: sildoša sajūta kādā no ķermeņa daļām, miega traucējumi vai spiediena sajūta galvā. Tas var notikt, jo ķermeņa apvidū, kur elektroni izrtūkst, notiek to uzlāde.

     Mazgāšana: drīkst mazgāt 60 grādu temperatūrā.

     Un tagad par to, kā mums veicās testēšanas laikā:
     Sākumā domāju, ka paladziņu izmantošu kā sedziņu mazajam, bet, saņemot iepakojumu, pamanīju, ka tam apkārt ir gumija. Tā kā dēliņš labprātāk tomēr guļ kopā ar mani, nevis savā gultiņā, tad nolēmu, ka izmantošu šo paladziņu kā spilvendrānu - tomēr sanāks testēt ne tikai dēliņam, kurš man tāpat neko nepastāstīs, jo vēl neprot, bet es pati arī varēšu to izvērtēt.
     Jāsaka, ka pati īsti neizjutu blakusparādības (jutos un arī tagad jūtos lieliski - paladziņš noteikti par sliktu nav nācis manai pašsajūtai), bet manīju tās dēliņam, proti, pirmajās dienās viņš diezgan nemierīgi gulēja un pat bija mitri matiņi (sasvīdusi galviņa).
     Jā, tā kā dēliņš vēl paspēja saaukstēties, tad nolēmu iziet sāls istabas kursu, bet paralēli turpinājām gulēt un šī paladziņa. Nezinu, kura iedarbība bija noteicošā (vai arī abas kopā), bet dēliņam ir zudušas apgrūtinošās elpošanas problēmas nakts un diendusas laikā.
     Ak, jā - šodien pamanīju arī to, ka dēliņam ir izlīdis zobiņš! Tas iznāca bez liekas niķošanās un paaugstinātas temperatūras problēmām - nezinu, vai tas ir pateicoties šim paladziņam, bet saka jau, ka dzintars ir lielisks palīgs zobiņu šķilšanās laikā :)

     Pēc taustes paladziņš ir ļoti patīkama materiāla un kvalitatīvs. Manuprāt, šāds tekstila izstrādājums ir lieliska dāvana ne tikai mazajiem, bet arī lielajiem, jo paladziņš iesaiņots kastītē, kurā ievietots arī apraksts par to.

     Tāpat uzņēmums piedāvā iespēju veikt privātos pasūtījumus, tajā skaitā nestandarta izmēra palagus, segas pārvalkus un spilvendrānas, kā arī piedāvā pirtīžas rituālam radītu kreklu.

Sīkāka informācija pieejama:
https://m.facebook.com/AmberTouchLV/