SuperKALCIJS mums!

SuperKALCIJS mums!

19. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki visiem!

Mums ir jau 2 gadiņi, augam un attīstamies, mācamies kļūt par superbērnu un vienkārši labu cilvēku..

20131113101410-46643.jpg

 

Tā nu izlēmām izmēģināt LIVOLMONO® EXTRASuperKALCIJS vitamīnus, kas ir īsti burvju vitamīni.

Vispār es esmu pieskaitāma pie cilvēkiem, kas cenšas izvairīties no visādām pārtikas piedevām un vitamīniem, bet tā nu sanāca, ka meitiņa nelieto pienu jau vairāk kā pusgadu. Un viņas organisms aug nevis pa stundām, bet pa minūtēm, negribētos kaut ko palaist garām.

Mēs esam lietojušas vairākus šķidros Kalcija un D vitamīna kompleksus, bet, diemžēl, tie nebija piemēroti mums. Tiešī dēļ D vitamīna, kas nederēja jau no dzimšanas, esmu izmēģinājusi vairākus veidus un tā arī varis nelietojam.

Pirms SuperKalcijs testa uzzināju pie pazīstamiem farmaceitiem un ģimenes ārstes, kas tas vispār ir, un vai SuperKALCIJA sastāvā esošās vielas nekavē viena otras uzsūkšanos, un pēc tam, kad uzzināju, ka preparāts ir labs, sāku dot to nogaršot arī meitiņai.

20131113101030-33470.jpg

Kristīne ir tablešu fanāts! Tagad tās ražo tik gardas! Un mūsu testējamie vitamīni nebija izņēmums - es pati arī varētu ēst un ēst.

Agrāk bija lielas histērijas, jau ieraugot dažādas zāļu burciņas.. Un nebija svarīgi, kas tajās iekšā - reiz slimnīcā izmēģināja vienus burvju pilienus un viss.

Protams, visa medicīnas joma pie mums ir sakārtota, bet tomēr, nolēmu nodrošināties. Ar SuperKALCIJS palīdzību mēs mācījāmies bez atļaujas tabletes mutē nelikt. Principā tas arī izdevās. SuperKALCIJS var lietot trīs reizes dienā, un meitiņa ar šo uzdevumu tika galā, neprasot papildus devu.

20131113101127-37071.jpg

Vitamīni mums stāvēja redzamā vietā, kad mazā gribēja, ņēma iepakojumu, nāca pie manis un ar skatienu jautāja, vai var.. Ja teicu, ka jā, ņēma vienu tabletīti, nosūkāja, aiztaisīja iepakojumu un nolika to atpakaļ vietā. Ja teicu, ka vēl ne, tad iepakojumu arī aiznesa un nolika vietā.

Tā nu mēs jau nedēļu lietojam SuperKALCIJU. Rezultātu, protams, es redzēt nevaru, bet toties varu teikt, ka es kā mamma jūtos daudz pārliecinātāk, un mazāk pārdzīvoju par to, ka pagaidām nelietojam piena produktus. Un mierīga mamma ir vesels mazulis! :)

cecii cecii 19. Nov 2013, 09:09

Lasu un domāju, vai patiesi mammas nezin, ka bērns kalciju pietiekamā daudzumā uzņem ar dārzeņiem? Dosim mazajiem labāk brokoļus, kāpostus u.c., utt.