Stulba atrakcija- mest pa dzīvokļa logiem uz cilvēkiem lietas

Stulba atrakcija- mest pa dzīvokļa logiem uz cilvēkiem lietas

12. Mar 2014, 13:46 Banija Banija

Šķiet, mūs ar dēlēnu nevar nemaz laist pastaigās, jo teju katru dienu iekuļamies kādā starpgadījumā vai esam kāda “interesanta” notikuma aculiecinieki. Tāpat arī šodien.

Priecājoties par saulīti, devāmies uz daudzstāvu māju ieskauto bērnu laukumiņu. Saulīte staigā pa zemes virsu, putniņi čivina, šķiet, īstais pavasaris ir klāt. Tiesa gan, mans prieks par pavasari pēkņi pagaisa, jo nez no kurienes mums tieši degungalā no gaisa piezemējās kabatlakatiņu paka. “Labi, ka tikai kabatlakatiņi nevis kas smagāks, ” tāda bija mana pirmā reakcija. Paveroties uz daudzdzīvokļu mājas logiem, protams, ka vaininieku vairs nesaskatījām, kas liek vien domāt, ka bērni sev atraduši interesantu izklaides veidu. Interesantu, protams, būtu jāraksta pēdiņās.

Ceru, ka bērniem šis bija pirmais un arī pēdējais mēģinājums šādi pārbiedēt ļaudis, tāpat ļoti ceru, ka kabatlakatiņiem nesekos baloni, kas pildīti ar ūdeni, un smagākas lietas, piemēram, pusķieģeļi.

Stulbi kaut kā... Ziemai beidzoties, gar namiem pārvietojos piesardzīgi, lūkojot, lai neuzkrīt kāda lāsteka, taču tagad, kā rādās, piesardzība jāievēro visu gadu, jo mazums, kas kādam gudriniekam ienāks prātā.

Banija Banija 12. Mar 2014, 16:50 peksiite

Nja, tādēļ arī rakstīju, ka labi, ka tas bija tikai kabatlakatiņu iepakojums. ☹

ziemelbriedis ziemelbriedis 12. Mar 2014, 15:21

par policiju, kā tu pierādīsi, ka redzēji, kā viņš nomet - tavs teiktais pret viņu

ziemelbriedis ziemelbriedis 12. Mar 2014, 15:21

vakar ar mazo pastaigājoties manīju, kā opis nevarēdams aiziet uz miskasti tukšu šampja pudeli nometa pa balkonu (neizskatijās ne dzēris, ne vecuma plānprātā ap 60gadi). nebija omulīgi, jo gar to māju katru vakaru un rītu dodamies ar meitu bērnu dārza gaitās.

Banija Banija 12. Mar 2014, 14:01 viltniece

😃