Stāstu konstruktoru "Pelīte Pērlīte" laimējusi...

Stāstu konstruktoru "Pelīte Pērlīte" laimējusi...

12. Mar 2018, 09:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bez pasakas miedziņš nebūtu tik salds, tāpēc grāmatas lasīšana daudzās ģimenēs ir neatņemams ikvakara rituāls.

Noteikti arī jūsu grāmatu plauktā atrodamas gan pasakas no zelta klasikas fonda, gan mūsdienu stāstu autoru darbi. Bet vai esat mēģinājuši ļaut vaļu savai un bērna fantāzijai, radot pasaku paši?

Starp visiem konkursa atbilžu autoriem esam izlozējuši vienu laimīgo, kuram dāvinām jaunu, vēl nebijušu stāstu konstruktoru aizraujošu pasaku radīšanai kopā ar bērniem.

BALVA

Stāstu konstruktors "Pelīte Pērlīte"

20180227120524-27596.jpg

TIEK

Brīve

Apsveicam! Balva Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tā jāizņem līdz š.g. 12.aprīlim.

Stāstu konstruktors ir veids, kā mazais lasītājs var izveidot pats savu pasaku. Tas sastāv no četrām daļām un katrā daļā ir četras kartiņas. Lai izveidotu stāstu, no katras daļas jāizvēlas viena kartiņa, ievērojot secību: Gadalaiks, Vieta, Notikums, Nobeigums.

Katrai daļai konstruktorā ir savas krāsas rāmītis, lai tās būtu vieglāk atšķirt. Ļaujot izvēlēties no katras sadaļas pa kartiņai, bērniņš var izveidot pat 256 dažādas stāsta versijas. Mazais var gan izvēlēties kartiņas neskatoties, tādējādi izveidojot stāstu nejauši, gan no katras daļas izvēlēties "atslēgas" vārdu, kuru grib savā pasakā dzirdēt.

Atkarībā no garastāvokļa vai vēlmēm, kartiņas var mainīt, un nomainot pat tikai vienu no četrām kartiņām, stāsts jau būs savādāks.

Uzzini vairāk par Stāstu konstruktoru:

Facebook: @storyhouseproduction

Instagram: @story_house_


Brīve Brīve 12. Mar 2018, 20:29

Liels paldies! Mūsu ģimene noteikti novērtēs un liks lietā.