Sporta rati – gudra izvēle aktīvām ģimenēm

Sporta rati – gudra izvēle aktīvām ģimenēm

16. May 2017, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Plānojot savas vasaras aktivitātes kopā ar bērnu, svarīgi pārdomāt ne tikai tādus ierastos rutīnas jautājumus, kā ceļojumu maršruti, ēdināšanas un nakšņošanas iespējas, bet arī pievērst pietiekamu uzmanību rīcībā esošo ratiņu mobilitātei un to kompaktumam. Šie abi faktori ir nozīmīgi, ģimenei dodoties regulāros ceļojumos un pārbraucienos.

Veikalu Baby City Toy City konsultanti atzīst, ka mūsdienu ģimenes ir aktīvas, tāpēc aizvien lielāku popularitāti iekaro sporta rati, kuri izceļas ar savu ērtumu, kompaktumu un mobilitāti, nodrošinot ērtības ne tikai bērnam, bet arī vecākiem.

20170510075030-37190.jpg

Izvēloties sporta ratus, svarīgi pievērst uzmanību, lai tie nodrošinātu komfortu ne tikai vecākiem, bet arī bērnam. Ko tas nozīmē? Proti, liekot uzsvaru uz ratu mobilitāti, jāpievērš uzmanība arī tādiem faktoriem, kā, piemēram:

  • ratu amortizācija;
  • ražošanā izmantotie materiāli;
  • iespējas regulēt ratu muguras pozīcijas un kāju balstu;
  • sēdekļa platums u.c.

Lieliska izvēle, kurā apvienoti visi iepriekš minētie kritēriji, ir MacLaren sporta rati. Šī ražotāja Techno XT ratu modelis, kura svars ir vien 6,5 kg, ir ideāli piemērots ceļojumiem, jo astoņi dublētie riteņi nodrošina unikālu amortizāciju, savukārt iespēja noregulēt muguras pozīciju līdz pat guļus pozīcijai, ļaus šajos ratos ērti justies ikvienam bērnam arī garākos pārgājienos. Ratu ražotājs parūpējies, lai rati tiktu izgatavoti no patīkama, dabiska materiāla un sniegtu bērnam un vecākiem maksimālu komfortu. To nodrošina arī ratu lielais jumtiņš, kas mazuli pasargās gan no saules, gan no vēja, savukārt speciālais saules nags aizsargās arī no ultravioletās gaismas. Vecāku ērtībām jāpiemin bīdāmie ratu rokturi, kas ļauj tos pielāgot sava auguma garumam.

20170510074714-76649.jpg

Vecāku simpātijas iekarojuši arī I’coo rati, kuri apvieno Vācu ražotāju augstos kvalitātes standartus, eleganci un komfortu. Rati piemēroti bērniem no dzimšanas līdz pat 3 gadu vecumam, garantējot patīkamas pastaigas, kuras nodrošinās gan lielais jumtiņš, gan trīs pozīcijās regulējamais kāju balsts un iespēja muguras balstu noregulēt līdz pat guļus pozīcijai. Atšķirībā no citiem ratiem, piemēram, I’coo Acrobat Cooper modelim ratu priekšējie riteņi ir lielāki nekā aizmugurējie, kas ļaus viegli izbraukt jebkura seguma ceļus.

20170510074839-28019.jpg

Vēl viens vācu ražotājs, kurš izceļas ar augstiem kvalitātes standartiem, ir Hauck. Šī ražotāja sporta rati var lepoties ar vieglu alumīnija rāmi un pārdomātām niansēm, kas ļaus māmiņai viegli salikt ratiņus pat vien ar vienu roku, otrajā turot mazuli, savukārt ietilpīgais iepirkumu grozs un plašais aksesuāru aprīkojums padarīs ikvienu pastaigu ērtu un patīkamu.

20170510074916-99790.jpg

Mūsdienās vecāki aizvien biežāk izvēlas ikdienas pastaigas ar bērnu pārvērst par sportisku treniņu, par ko padomājuši arī ratu ražotāji, piedāvājot sporta ratus, kuri īpaši piemēroti tiem, kuri ar savu mazuli labprāt apvieno pastaigas ar skriešanas vai skrituļslidošanas treniņiem. Laba izvēle šādām ģimenēm būs trīsriteņu sporta rati Peg Perego Book Cross ar rokas bremzi un augstumā regulējamu rokturi.

20170510074558-67125.jpg

Jaunajiem vecākiem, izvēloties sporta ratus un priekšplānā kā galveno nosacījumu izvēloties to svaru, noteikti nepamanīts nepaliks RECARO EasyLife, kas ir vieglākie rati savā kategorijā. To svars ir vien 5,7 kg un ar savu kompakto izmēru tie derēs pat vismazākās automašīnas bagāžniekā, nodrošinot augstu mobilitāti.

20170510074620-32598.jpg

Savam mazulim piemērotākos ratus viegli atradīsi, ieskatoties Baby City ratu katalogā


Baby City Toy City adreses:

Mazā Rencēnu iela 1, i/c/ "Atrium Azur"

Kurzemes prospekts 3, Imanta

Veikala jaunumiem seko arī Facebook.com

20170510074358-87218.jpg