SebaMed - rūpējas par tava mazuļa ādas labsajūtu.

SebaMed - rūpējas par tava mazuļa ādas labsajūtu.

24. Jul 2017, 10:30 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Mans mazais dēliņš ir īsts vannas karalis, tādēļ mēs ļoti priecājāmies testēt SebaMed produktus, kurus esam iemējuši jau kopš pirmās mazuļa vannošanas dienas.

Nedaudz pastāstīšu par katru produktu un kā mums gāja.

▪️SebaMed vannas putas. Maigi attīra mazuļa ādu. Nesatur ziepes un sārmainas vielas. Uzlabo ādas mitruma līdzsvaru un sekmē ādas bioloģiskā skābā aizsargapvalka veidošanos. Saudzīgi attīra mazuļa ādu un neizsausina to. Ārstnieciskās kumelītes ekstrakts nomierina ādu un pasargā to no kairinājuma. Nekairina acis. Lai gan līdzeklis ir acis nekairinošs, tomēr ir svarīgi izvairīties no līdzekļa iekļūšanas acīs, bet ja tas tomēr ir noticis, tad nepieciešams noskalot ar tīru ūdeni.

Kas mums patika? Tas, ka pēc šīm vannas putām, āda bija patiesi maiga kā zīds. Lai gan mazuļiem āda tāpat ir maiga, tad šīs vannas putas lika mazuļa ādai būt dubultā maigai. Šīs vannas putas jālieto pavisam mazā daudzumā, tā kā pietiks ļoti ilgam laikam. Dēliņam vannas putas ļoti patīk, jo ar tām ir arī jautri spēlēties, kā rezultātā no vannas dabūt ārā ir vēl grūtāk.

▪️SebaMed bērnu šampūns. Ideāli piemērots zīdaiņu un bērnu smalko matu un jutīgās galvas ādas mazgāšanai un kopšanai. Samazina mitruma zudumu un kairinājuma risku. Stiprina jutīgās bērna ādas aizsargspējas. Nesatur nitrētas muskusvielas, formaldehīdu, nitrozamīnus un dioksānu. Bez krāsvielām. Nesatur ziepvielas un sārmainas vielas. Kumelīšu ekstrakts mazina kairinājumu un nomierina iekaisušu ādu. Īpašais acis nekairinošais sastāvs. Uztur veselu galvas ādu, veicina veselīgu matu augšanu, mati kļūst viegli ķemmējami, dara matus smaržīgus un zīdainus.

Kas mums patika? Šis šampūns patiesi liek matiem patīkami smaržot. Mūsu iemīļoto bērnu smaržu šis šampūns padara vēl smaržīgāku. Man patīk šampūnu un dušas gēlu lietot atsevišķi, tādēļ šo produktu noteikti varu ieteikt kā vienu no sabiedrotajiem vannošanas laikā. Nav arī jāuztraucas, ka netīši tiekot acīs šim šampūnam, būs kāds kairinājums.

▪️SebaMed ziepjveida mazgāšanas līdzeklis bērniem. Līdzeklis bez ziepēm saudzīgai bērna maigās ādas mazgāšanai. Ādu dara gludu un mīkstu. Līdz minimumam samazina mitruma zudumu un kairinājuma risku. Bez krāsvielām. Līdzekļa īpašības : nesatur nekādas ziepvielas un sārmainas vielas, ietaukojošās sastāvdaļas pasargā no mitruma un taukvielu zuduma mazgāšanās laikā. Kviešu asnu eļļas, vitamīnu un aminoskābju mitrinošais komplekss baro un mitrina ādu, kavējot mitruma izdalīšanos no tās. Uztur ādas dabisko lipīdu līdzsvaru. Pantenols stimulē ādas atjaunošanos. Kumelītes nomierina ādu.

Kas mums patika? Ziepjveida mazgāšanas līdzekli parasti izmantoju ikdienas apmazgāšanai. Vēl nebiju atradusi sava mazuļa ādai tīkamas ziepītes - šķita, ka tās sausina ādu. Bet kopš izmēģinājām šo līdzekli, tad iemīlējāmies, jo mazuļa āda ir patiesi maiga un nomierina mazuļa ādu.

Esam ļoti apmierināti pēc šiem produktu testiem. Bet es jau no paša sākuma zināju, ka manam mazulim šie produkti patiks, jo jau lietojam SebaMed produkciju. Sava mazuļa ādas labsajūtai noteikti iesakām šo produkciju!