Sebamed kopšanas līdzekļi

Sebamed kopšanas līdzekļi

27. Apr 2017, 14:15 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Manā īpašumā nonāca ārstnieciski ādas kopšanas līdzekļi no Sebamed. Visa ģimene izmēģinājām šo produkciju (mazgāšanās līdzeklis zīdainim, bērnu losjons un sejas mazgāšanas līdzeklis)– mēs esam apmierināti ar šo produkciju un turpmāk iegādāsimies Sebamed produkciju. Produktu dizains ir ļoti vienkāršs, neuzkrītošs un galvenais ļoti kompakts un ērts iepakojums. Tātad par katru no tiem:

  • Īpaši saudzīgs mazgāšanas līdzeklis zīdaiņiem. Lai arī dēliņam jau teju četri gadi, vēljoprojām mazgāšanas līdzekli lietojam, kas paredzēts mazulīšiem, jo tie ir īpaši saudzīgi bērna ādiņai. Arī šis līdzeklis ir saudzīgs bērna ādiņai, šajā līdzeklī nav smaržvielu un citu kaitīgo vielu, kā, piemēram, nitrāti, formaldehīdi, nitrozamīni, parabēni utt. Šim līdzeklim ir neitrāls aromāts, laba konsistence un pietiekoši labi puto (mazajam tas ir ļoti no svara). Arī no šī līdzekļa bērna matiņi ir mīksti, smaržīgi un no rīta nav saspurojušies.
20170427141455-39009.jpg
  • Bērnu losjons. Šo izmēģināja gan dēliņš, gan es, gan tētis. Bērnam ādiņa ir īpaši jūtīga un alerģiska, tāpēc pirmo reizi pamēģinājām tikai mazliet, tā kā alerģiska reakcija neparādījās, turpinājām to lietot. Tētis šo losjonu izmēģināju uz roku ādas – atsauksmes neitrālas. Bērnu losjonu izmēģināju arī pati. Patīkama, neuzkrītoša smarža. Losjons sevī apvieno izcilas mitrinošās īpašības un patīkamu vieglu tekstūru.
20170427141513-96389.jpg
  • Sejas mazgāšanas līdzeklis jaukta tipa/taukainai ādai. Šo produktu noteikti iegādāšos arī turpmāk, jo beidzot esmu atradusi līdzekli, kas spēj attīrīt manas sejas poras. Šis produkts  mani patīkami pārsteidza ar to, ka sejas āda nekļūst sausa un savilkta, kā tas ir bijis ar citiem attīrošajiem līdzekļiem. Pēc vairāku dienu lietošanas varu teikt – taukainais spīdums tik tiešām ir atkāpies un seja ir jauki matēta visu dienu, taču nav sausa! Sejas mazgāšanas putas kļuva par manu favorītu, jo pēc to lietošanas sejas āda šķiet gan attīrīta, gan mitrināta – nebija sausa un savilkta sajūta. Līdzeklis atsvaidzina un atvēsina ādu.
20170427141530-87006.jpg

Pozitīva iepazīšanās ar SEbamed produkciju. Iesaku pamēģināt!