Saulītē tikai ar cepurīti un krēmiņu!

Saulītē tikai ar cepurīti un krēmiņu!

09. Jun 2013, 16:03 mamma27 mamma27

Saulīte mums visiem patīk un arī ārā labprāt uzturamies šajās jaukajās dienās diezgan daudz.Bet lai dotos ārā ,mums ir savi nosacījumi.

Bērniem noteikti galvā jābūt cepurei vai lakatiņam. Saule silda spēcīgi un galvassega mazo var pasargāt no pārkaršanas.

Otra lieta ,par ko nedrīkst aizmirst ir krēmiņš.

Denīzei un sev šogad iegādājos Chicco krēmu ar 50SPF

20130609155211-62325.jpg

Izvēlējos šo ,jo atceros ,ka arī Adrianam,kad bija maziņš bijām pirkuši šīs firmas saules krēmus un man tie patika.

Tik augstu aizsargfiltru tāpēc,ka domāju ka mazam bērnam āda ir ļoti plāna un nepieciešama ir lielāka aizsardzība.

Arī sev lietu šādu krēmu,jo man ir ļoti gaiša āda un ir alerģija no saules. Ja neesmu uzsmēr'jusi krēmu parādās mazas sarkanas pumpas un stipri niez. Tāpēc jau vairākus gadus nākas iegādāties sauļošanas līdzekļus ar spēcīgu aizardzību.

Krēmiņu vienmēr ieziežam pirms došanās ārā,lai tas iesūcas ādiņā un jau ir iedarbība izejot ārā.Jo arī parastā pastaigā ratos mazajm tiek klāt saulīte.

Ja dodamies peldēties,tad krēmu noteiti ņemam līdz,jo pēc peldes visi krēmi ir jāuzziež atkārtoti.

20130609155746-31366.jpg

Pēc pavadītas dienas saulītē, vakarā mazā dāma parasti tiek noskalota ar ūdeniņu dušā. Jo dienā tomēr sanāk gan smiltiņās pabūt,gan krēms tiek smērēts,gan arī sasvīst mazais.Lai āda uz nakti būtu tīra un elpotu vakarā vienmēr nomazgājām ar ūdeni.Nelietoju nekādus mazgāšanas līdzekļus tādā ikvakara skalošanā.

Tā kā kopumā neatbalstu,ka mazi bērni tiek nozieķēti no galvas līdz kājām ar krēmiem,tāpēc arī nekā cita mazuļa ādas kopšanai vasarā mums nav. Vienīgi universālais benpantens ,kuru esmu izmantojusi,ja lielajam puika ir par daudz sasārtuši pleci,jo viņam gadās arī aizmirst uzsmērēt krēmu un dārziņā to neviens nedara.

Denīzi cenšos pasargāt jau laicīgi,lai nenāktos pēc tam cīnīties ar sekām-apdegušu ādiņu. Lietoju plānas drēbītes,elpojošas, gaišas un brīvas. Tad tik ātri nesakarst un neveidojas nedz sasvīdumi,nedz apdegumi.

20130609160338-66061.jpg

T

Brīvdienu konkurss: Pastāsti, kā lutināt mazuļa ādu vasarā un laimē!