Sapņu tērps pirmajam izlaidumam+ KONKURSS- laimē 50EUR dāvanu karti!

Sapņu tērps pirmajam izlaidumam+ KONKURSS- laimē 50EUR dāvanu karti!

23. May 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērns savā bērnu dārza izlaidumā sapņo par gaidāmo brīvlaiku pirms mācību uzsākšanas pirmajā klasē, taču vecākiem tas ir ļoti emocionāls brīdis, jo bērniņš jau ir izaudzis, lai dotos savās skolas gaitās, kas nozīmē - vairāk nopietnības un mazāk bērnišķības. Kā izvēlēties atbilstošāko tērpu bērnu dārza izlaidumam – vai tam ir jābūt ļoti nopietnam un solīdam, vai tas var būt bērnišķīgs. Iedvesmojies no u/v Debenhams piedāvājumā esošajiem bērnu svētku apģērbiem!

Vasarīgas kleitas ar ziedu motīviem

Šajā gadā bērnu mode, īpaši meitenīšu apģērbos, dominē ziedu raksti, tāpēc u/v Debenhams atradīsiet plašu kleitu izlasi ar ziedu apdruku. Kleitas ir reizē gan ļoti greznas, taču, uzvelkot tai pāri džinsu jaciņu, to varēs vilkt arī ikdienas gaitās. Savam bērniņam atbilstošu kleitu ar ziedu motīviem atradīs ikviens – kleitas ar izšuvumiem, mežģīnēm, tillu…

Princešu cienīgas balles kleitas

Nevar noliegt, ka mazajām princesēm vismaz vienreiz dzīvē gribas izdzīvot princeses cienīgu dienu, tāpēc, ja vecāki ir ar mieru to īstenot, tad atliek izvēlēties pasteļkrāsas kleitu, kurai ir gara un kupla apakšdaļa, bet augšdaļa ir rotāta ar mežģīnēm.

Ikdienišķāks mazo dāmīšu tērps

Ja bērniņš nevēlas īpašu svētku tērpu, tad var izlīdzēties ar skaistiem volānu svārciņiem, vienkāršu t-krekliņu, bet komplektu noslēgt ar džinsu jaku. Šādu komplektu varēs veiksmīgi integrēt ikdienas tērpā visas vasaras garumā.

Ja izlaiduma dienā tiek solīts karsts laiks, tad u/v Debenhams rekomendē izvēlēties svētku tērpu no dabīgiem materiāliem, lai bērniņš nesvīstu un justos komfortabli.

Mazo kungu izvēle

Klasiski krekli, bikses, žaketes – tas viss ir pieejams u/v Debenhams bērnu nodaļā. Taču, ja zēns ir ļoti kustīgs, tad u/v Debenhams bērnu nodaļas konsultante Ņina Černiha rekomendē vecākiem izvēlēties kreklu, vesti un klasiska piegriezuma šortus, ko var komplektēt ar glītām kediņām, tādejādi bērniņš jutīsies daudz komfortablāk, bet konkrēto apģērbu varēs izmantot ikvienā vasaras dienā, tādejādi neraizējoties par to, ka jau nākamajos svētkos puika būs izaudzis no konkrētā uzvalka.

Piedalies stāstu konkursā un laimē dāvanu karti 50EUR vērībā svētku tērpu iegādei no veikala Debenhams!

Komentāru sadaļā pastāstiet, kādi ir bijuši jūsu spilgtākie svētki kopā ar bērniem - vai tas ir bijis bērnu dārza izlaidums, varbūt Ziemassvētki ģimenes lokā, bet varbūt kāds ceļojums par godu apaļai jubilejai! Gaidīsim visus Jūsu stāstus līdz 25. maijam!
25. May 2018, 10:49

Mūsu meitiņai visvairāk paticis piedalīties kāzās. Šos skaistos svētkus viņa uztver kā princešu balli, jo viss ir tik skaisti, visi gatavojas, pucējas, veido matus un nes ziedus! Viņa savos trīs gadiņos pabijusi trīs tuvu radinieku kāzās. Skaista kleita pašai, skaistas kleitas visām dāmām, uzvalki puišiem...Ziedi, mūzika un skaisti galdi - īsta princešu balle! Arī šovasar visa ģimene esam ielūgti uz kāzām, tādēļ skaista svinību kleita noderēs!

24. May 2018, 20:01

Bērnu krustības noteikti ir vissnozīmīgākie svētki, kas ir bijuši līdz šim.. meitenēm rūpīgi tika izvēlēts apģērbs.. gaišs un silts (jo tas mums viss ziemas mēnešos, skaistā Latgales baznīcā) .. kopā ar pašiemtuvākajiem cilvēkiem, nekas pārspīlēts, bez liekām dekorācijām.. ļoti jauki svētki! 😀😇

saulux10 saulux10 24. May 2018, 19:09

Svētki mūsu ğimenē ir liels notikums, vai tas ir izlaidums vai Jāņi, vasarsvētki vai ziemassvētki, gada jubileja vai vārdadiena.Katri svētki ir īpaši un grūti atšķirt kādus spilgtākos svētkus.Katram notikumam tiek pieskaņots atbilstoš tērps, mēğinam saskaņoties un radīt ar tērpu īstu un neviltotu svētku sajūtu savās sirdīs.Skaistās kleitās ietērptās meitenes ir kā pūkaini eņğelīši mūsu azotē. Pieskaņots ir ne tikai tērps bet parūpējamies par apkārtni kas ir mums apkārt-dekorācijas, sveces un sajūtas.
Dažās ballītēs tērpus bērniem esmu darinājusi pati, ar sirsnību un mīlestību. Tiek pūsti balloni, taisītas ziedu puķes, darinātas diegu bumbas.Bet pats skaistākais ir tas ka meitenes un ğimene iesaistas visos dekorēšanas procesos un viesību vietas gatavošanā.pielikumā dažas bildītes no mūsu krāsainajiem mirkļiem.Tik žēl ka šodien netieku klāt jaunākajām bildītēm

mincenee mincenee 24. May 2018, 12:49

Bildīte

mincenee mincenee 24. May 2018, 12:49

Katri svētki ir īpaši un man patīk pārdomāti sapucēties gan pašai, gan sapost meitiņu. Bet lai pucētos jau nemaz nevajag arī lielus svētkus, ja skaists apģērbs sagādā prieku, tad nevajag to liegt. Foto pāris no spilgtākajiem svētkiem. Meitas pirmie Līgo un vārdiņsvētki tika svinēti ar taututērpu un vainadziņu galvā. Pirmā gada jubilejai bija divi tērpi, valsts svētkiem mums ir svārki un matu bantes karmīnsarkanā krāsā, pieskaņots tauriņš tētim. Lieldienās ar piedomājm par tematikai atbilatošu tērpu, un olu ripināšana sagādāja lielu prieku. Savukārt pēc nedēļas gaidāmajam pirmsskolas pulciņa izlaidumam meitiņai nopirkta balta kleitiņa. Pirmais izlaidums. Mēs parasti svinam ģimenes lokā ar kādu gardu kūku.

danjux danjux 24. May 2018, 12:31

Mūsu spilgtākie svētki bija kopā ar mūsu vecāko dēliņu un tās viennozīmīgi bija mūsu kāzas. Viņam tad bija nepilni 3 gadiņi. Atceros, kā toreiz visi kopā braucām uz Rīgu un meklējām mazo uzvalciņu dēliņam... Nopirkām arī mazu dzeltenu tauriņu, jo mūsu kāzu krāsa bija dzeltenā. Bet kāzu dienā tā arī puiku neizdevās pierunāt tauriņu uzlikt! 😀

Spilgti svētki noteikti bija arī manas māsas kāzas, kuras svinējām tikai 3 mēnešus pēc mūsu kāzām. Tā kā kāzas notika neilgi pirms Ziemassvētkiem, tad māsa ar vīru bija izdomājuši pēc pusnakts rīkot masku balli. Toreiz bijām Mikipeļu ģimenīte! 😀

Protams, atmiņā spilgti paliekošas ir arī dēliņa dzimšanas dienas! Taču nu jau ģimenē esam četri un nākamie spilgtākie svētki tiks aizvadīti jau kuplākā sastāvā! Pēc pāris mēnešiem svinēsim jaunākā dēliņa gada jubileju!

ozolins17 ozolins17 23. May 2018, 23:53

Šķiet, ka mums vislabāk atmiņā palikušas pēdējās divas Jaunā gada sagaidīšanas, jo tad katru stundu spridzinājām balonus, kur katrā iekšā bija uzdevums. Tā nu laiks līdz pusnaktij pagāja visai ātri dažādās aktivitātēs.

filologe filologe 22. May 2018, 16:52

Mums šī gada vasaras svarīgākais pasākums būs šo sestdien - meitiņas onkuļa kāzas. Esam kleitiņu jau nopirkuši. Kleitiņa ir sarkanā krāsa, pieskaņota mammas kleitai, kleitai ir 4 svārku kārtas - izskatās ļoti kupla, vienīgi esmu apbēdināta, ka kleitai birst spīdumiņi nost, spīdēs visa seja. Matos liksim skaistu matu rotu un kājās būs jaukas sarkanas kurpītes. Būs maza, skaista princesīte!
Cerams, ka pasākums būs izdevies jauks un laiks mūs lutinās.

nosiguldas nosiguldas 22. May 2018, 11:12

Es Katrīnei katru dzimšanas dienu ceņšos padarīt ļoti īpašu. Vispirms tā ir frizūra un īpašiu šim gadījumam sagatavots tērs. Katrā reizē ir kāds pārsteigums. Uz astoņiem gadiem, mēs abas devāmies uz kafeinīcu baudīt Kates iecienītos eklērus. Katrīni apsveica kafeinīcas meitenes ar dziesmu un kūkas gabaliņu ar septiņām svecītēm. Protams ka to paspēju sagatavot es, kamēr viņa bija frizētavā, bet pārsteigums nebūtu tik īpašs, ja meitenes to nepapildinātu ar dziesmu. Bet visspilgtāk atmiņā man ir palikusi Gustaviņa 1. gada jubileja. Katrā ģimenē ir tā, ka ir brīži, ka ir stipri ierobežoti līdzekļi, es par atlikumu makā nopirku mazu jogurta tortīti un balonus, kas pildīti ar hēliju un svētki varēja sākties. Gustavs ar tādu sajūsmas spiedzienu ielaida savas rociņas tortē, ka visiem bija vēl ilgi jāsmejas. Tā radās viena jauka ģimenes tradīcija, Arī Ralfiņa pirmā gada jubilejā tika pie viņam domātas tortes, kuru varēja ēst ar rokām.

SantaViksne SantaViksne 21. May 2018, 22:16

Svaigākais notikums ir meitas tautas deju koncerts. Viņa dejo pirmo gadu, un šogad ir bijuši tikai 2 koncerti - pirms Ziemassvētkiem un tagad šis - pavasara. Tādēļ man kā mammai tie abi bija īpaši. Vispirms devāmies svētku pusdienās. Un tad visi kopā braucām uz koncertu - arī mazais 4 mēnešus lielais brālis pacietīgi izturēja 4 stundas (pirms koncerta bija mēģinājums). Šoreiz tētis pieskatīja māsu aizkulisēs, bet mēs ar mazo brāli vērojām koncertu zālē. Man kā mammai redzēt savu brīnumu dejojam uz skatuves ir ļoti saviļņojošs brīdis, kad emocijas ņem virsroku. Skatījos deju un raudāju. Un vēl 2 citas dejas tāpat 😀

Co_ora Co_ora 21. May 2018, 21:56

Ar savu puisēnu iespaidīgākais kopā gan rīkotais, gan pavadītais pasākums bija krustabas! Tērpu izvēlei veltījam gan daudz laiku, gan īpašu uzmanību pievērsām tam, lai tie saskanētu ar pasākuma būtību! Neizpalika "smieklīgi" momenti (kas tajā brīdī vispār tā nelikās!) kad es uzvilku savu kleitu.. Ok, linu laikam veļasmašīnā mazgāt nevajadzēja! Kleita bija saravusies par izmēru, kas manam tā brīža augumam ar diezgan daudzām liekām tauciņu krunciņām vispār nelikās smieklīgi.. Nekas cits neatlika kā vilkt mugurā un pēc tam "priecāties" par bildēm! Toties skatoties vienmēr būs ko atcerēties! No māsu bērnu pasākumiem dārziņā atceros māmiņdienas, kurās nereti esmu bijusi klātesoša.. Mīļās mammu asariņas! Es pat iedomāties nevaru cik ļoti lepna stāv mamma sava bērna izlaidumā, bet šogad varēšu uzzināt veselas 2 reizes kā ir lepni stāvēt māsu bērnu izlaidumā! 😀