Sāp kakls vai kakliņš?

Sāp kakls vai kakliņš?

27. Feb 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sāpes kaklā

Bērniem bieži sāp kakls. Kakla iekaisumu mēs atpazīstam pēc sāpēm, kas pastiprinās norijot, pēc apsārtuma, gļotādas tūskas. Iespējama ķermeņa temperatūras paaugstināšanās. Bērnam nav apetītes, sāp galva vai vēders, iespējams vispārējs vājums, slikts garastāvoklis. Iekaisuma iemesls var būt vīrusi, baktērijas, sēnīte, reizēm alerģija.

Padomi

•           Ja bērnam ir paaugstināta temperatūra, viņš slikti jūtas, bet citu simptomu nav, vienmēr paskatieties bērna rīkli.

•           Ja sāp kakls, ieteicams lietot zāles Tonsilotren® tabletes.

•           Ja temperatūra nekrītas un bērns jūtas slikti, nepieciešams konsultēties ar ārstu. 

Tonsilotren® tabletes ir homeopātiskas zāles. Hronisks un hroniski recidīvējošs tonzilīts (drudzis, rīkles apsārtums, dedzinoša sajūta un mandeļu pietūkums, apgrūtināta rīšana, durošas sāpes, kas izstaro līdz ausīm, kakla limfmezglu pietūkums), palielinātas mandeles (mandeļu hiperplāzija), kā arī kompleksā terapija pēc mandeļu izoperēšanas. Katarālās angīnas gadījumā zāles var lietot kopā ar citiem līdzekļiem kā uzturošo terapiju.

Vēlaties uzzināt vairāk? Ienāciet www.veseliberni.lv un www.mitela.lv

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju. Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu. Bezrecepšu zāles. Reklāmas devējs – SIA „Mitela”.

ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA VESELĪBAI