Sāls procedūra pret klepu

24. Jan 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ne velti dažādos rehabilitācijas centros, kuros tiek ārstētas arī elpceļu saslimšanas, tiek izmanotas un par labām atzītas sāls istabas. Tātad - sālij tomēr ir zināma pozitīvā iedarbība cīņā ar klepu. Šodien izmantojam Maijbites padomu, veicam sāls procedūru!

Sastāvdaļas:

  • Rupja sāls
  • Vilnas zeķe

Pagatavošana: Ieber vilnas zeķītē uz pannas kārtīgi uzkarsētu rupjo sāli – ~ 3 ēdamkarotes. Pārbauda sev pie elkoņa locītavas iekšpusē, vai nav par karstu. Liek bērnam uz krūšu kaula caur krekliņu un tur pusstundu vakarā pirms gulētiešanas vai tad, kad bērns jau iemidzis. Procedūru atkārto trīs dienas. Tad skatās - ja klepus nepāriet, tad atkārto vēl 2 dienas.

Ko tu zini par sāls izmantošanu cīņā ar saaukstēšanās slimībām?

Māmiņu Klubs

Izdrukā veselības e-grāmatu un lasi dabas receptes


Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

Šoziem Kleenex® Balsam kabatlakatiņi palīdzēs aizsargāt gan lielus, gan mazus degunus. Īpaši noderīgas šīs salvetītes ar aizsargājošu balzamu un atsvaidzinošu aromātu  būs gripas un vīrusu sezonā!

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.