Rudens skaistumkopšanas procedūras mūs mājas četrgadniecei.

08. Nov 2012, 12:33 nosiguldas nosiguldas

Mazā Katrīne ir viena no tiem bērniem , kas uz ūdens peldēm skatās ar lielu piesardzību. Jautāsiet kapēc, nevarēšu atbildēt. Vienmēr esam sekojuši, lai viņa nenobītos no ūdens, bet ir sanācis tā, ka viņa baidās, gan no lielām ūdenskrātuvēm, gan no vannas.  Es par ūdeni iesāku stāstīt ne tāpat vien.

Vai Jūs zinājāt, ka pirmais veselības un veselas ādas priekšnosacījums ir tās mazgāšana- tas nepieciešams, lai āda elpotu. Mēs esam pieradušas, ka jāmazgā zobi, kapēc nejautāšu, jo nepatīkama smaka no mutes autobusā, var sabojāt visu dienu, bet ar ādu jau ir tāpat. Āda ir lielākais cilvēka orgāns un mūsu veselība lielā mērā ir atkarīga no tās pareizas kopšanas. Rudens ir tas laiks, kad pie tā ir jāpiedomā stingrāk. Vasarā āda elpo un pierod pie jaukām lietām, saulītes, vēja , dabīga ūdens, bet te iestājas rudens, mēs savelkam mugurā visas iespējamās drēbes, lai nesaltu un te mūsu lielākais orgāns saņem šoka terapiju, jo elpot nav ko, izdalās papildus tauki un bez drēbēm mēs sevi ietērpjam neredzamā skafandrā.

Ko tad mūsu mājā dara tādu, lai gan lieliem, gan maziem rudenī ādiņa justos labi. Protams tās ir ūdens procedūras, arī mazā Katrīne pēc ūdens procedūrām tiek norīvēta no galvas līdz kājiņām. Man vislabāk patīk bērnu eļļiņas bez smaržas, tās arī izmantoju, ne tikai pēc mazgāšanās, bet arī ejot ārā vējā, lietū un sniegā.

Mums ir arī kāda īpaša procedūra, roku kopšana. Katrīne jau ir iemācījusies, ka rociņas ir ļoti jāmīl un kremiņu rociņās ir jāieglāsta un to mēs daram virzienā uz sirsniņu.

Konkurss: Kā tu kop sava bērna ādu rudenī?


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!