Rudens sākas jūlijā

08. Nov 2012, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieraudzījušas raksta virsrakstu, iespējams, nodomājāt, ka Māmiņu Klubs kaut ko sajaucis.. Nē - viss ir pareizi. Tas ir citāts no videosarunas ar homeopātu Pāvelu Naumovu.

Rudens vīrusi sāk mūs apciemot periodā, kad daba pārslēdzas no vasaras uz rudeni. Saaukstēšanās ir organisma reakcija uz līdzsvara trūkumu: paaugstināta temperatūra, klepus, iesnas utt. Mūsu uzdevums ir palīdzēt organismam atjaunot šo līdzsvaru.

Kā stāsta Pāvels Naumovs, jāatceras, ka cilvēks - tas ir trīs līmeņu kopums: fiziskais, psihoemocionālais un garīgais. Visi šie līmeņi kopā rada vienu veselumu. Strādāt ar sevi vajag visos līmeņos.

Fiziskais līmenis

Mostamies un uzlādējamies visai dienai. Kā? Pastāstīs Pāvels Naumovs!

Viss atkarīgs no noskaņojuma, kādā esat modušies, sevi jāapskauj un jāsaka "Labrīt, mana māja! Es tevi mīlu." Protams, jūs varat izdomāt savu mutisko vingrinājumu.

Tālāk būtu labi sevi uzmundrināt tīri fiziski, piemēram,  izstaipīties un parāpot četrāpus. Bērniem tas noteikti patiks.

Praktiski ieteikumi:

- Dienas laikā jāizdzer puslitru ūdens. Ūdens! Neskaitot citu šķidrumu, kas nokļūst organismā dienas laikā.

- Jākustas - reizi dienā tas jādara ar prieku.

- Jāievēro pareiza uztura nosacījumi.

- Pareizi jāelpo. Homeopāts Pāvels Naumovs ir pārliecināts, ka tas ir tiešām svarīgi, pat tādā līmenī, ka pareizas elpošanas vingrinājumi būtu jāievieš arī skolā.

- Jāiet dušā divas reizes dienā.

Psihoemocionālais līmenis

Dienas laikā katrā no mums sakrājas daudz emociju, pārdzīvojumu, domu. Bet mēs nevaram iet gulēt ar pilnu papīrgrozu.. Kādas metodes te varētu līdzēt?

Lai attīrītos no uzkrātā, apsēdieties vakarā un iedomājieties, ka jūs esat māja, kurā atveras durvis un visas problēmas iziet caur tām. Bērni tādu vizualizāciju saprot ļoti labi, pieaugušajiem ir grūtāk.

Tādā gadījumā homeopāts iesaka sastādīt problēmu sarakstu, parunāt ar tuviem cilvēkiem, padziedāt, uzdejot..

Metožu un kombināciju ir daudz, vien jāizvēlas tieši sev  piemērotākā. Jāseko līdzi tam, lai tā būtu vērsta uz attīrīšanos, nevis vienkārši baudas iegūšanai. Pamata uzdevums - atbrīvoties no tā, kas sakrājies.

Garīgais līmenis

Dažās valstīs garīgais līmenis nozīmē dažāda veida meditāciju. Pie mums vairāk izplatīta ir vēršanās pie Dieva, lūgšana. Ceram, ka arī sev atradāt ko noderīgu un tuvākajā laikā padomus īstenosiet savā dzīvē!

Māmiņu Klubs

Tiešraidi atbalsta Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

 

 

Skaties ONLINE TV videosarunu ar homeopātu Pāvelu Naumovu par dabas līdzekļu lietošanu saaukstēšanās gadījumos spiežot podziņu Play!

Ipad un IPhone ierakstu skaties šeit!