Riepas ar sirdi 5 gados Bērnu slimnīcai ziedo vairāk nekā 50 000 eiro!

Riepas ar sirdi 5 gados Bērnu slimnīcai ziedo vairāk nekā 50 000 eiro!

11. Nov 2015, 15:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien Bērnu slimnīcā noslēdzās labdarības akcija Riepas ar sirdi, sarūpējot Intensīvās terapijas nodaļas pacientiem nepieciešamo aprīkojumu, kā arī iepriecinot mazos pacientus, līdzi atvedot ēnu teātri! 

Jau piekto gadu tiek rīkota labdarības akcija Riepas ar sirdi, lai atbalstītu Bērnu slimnīcu un mazos pacientus! Iepriekšējos gados akcijas ietvaros saziedoti vairāk nekā 40 000 eiro, kuri tika izlietoti, sarūpējot nepieciešamo aparatūru slimnīcas Jaundzimušo un Priekšlaikus dzimušo bērnu nodaļām, kā arī īpašu medicīnisku aprīkojumu pacientiem ar apdegumiem. Šogad labdarības akcijas ietvaros par saziedoto naudiņu-

13 384 eiro tiks sarūpēts nepieciešamais inventārs reanimācijas nodaļas pacientiem.

Bērnu slimnīcas Anestezioloģijas un Intensīvās terapijas klīnikas vadītāja Arta Bārzdiņa stāstīja par par jaunajām iekārtām, kādas ar Riepas ar sirdi dāvinājuma palīdzību plāno sagādāt reanimācijas nodaļas pacientiem. “ Precizitāte darbā ar smagi slimiem bērniem ir mūsu slimnīcas prioritāte. Akcijas ietvaros dāvātā aparatūra un svari palīdzēs veiksmīgi realizēt šo tik svarīgo mērķi intensīvās terapijas darbā.”

Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa uzsvēra, cik ļoti svarīgi, ka Bērnu slimnīcai ir draugi, uz kuru atbalstu var paļauties katru gadu.”Akcija Riepas ar sirdi ir kļuvusi mums par sirsnīgu un gaidītu notikumu! Piecos gados akcijas rīkotāji pie mums ciemojušies daudzas reizes, un šobrīd jau labi pārzina slimnīcas vajadzības un situāciju vairākās nodaļās. Vārdus, ka bērni mums ir pats svarīgākais, mēs dzirdam bieži, tāpēc mīļš paldies akcijas organizētājiem un atbalstītājiem par vārdu īstenošanu darbos un ieguldījumu mūsu bērnu veselībā!”

Pirelli Key Point attīstības vadītājs Baltijā Mārtiņš Zeimanis “ Esam ļoti gandarīti par piecos gados sasniegto rezultātu, ziedojot Bērnu slimnīcai 52 000 eiro! Mūsu kolēģi visā Latvijā ar entuziasmu iesaistās akcijā, un ir lepni un gandarīti par iespēju sniegt savu ieguldījumu bērnu veselībā. Prieks katru gadu no slimnīcas ārstiem dzirdēt, kā ziedotā naudiņa ir palīdzējusi mazajiem veseļoties. Esam apņēmības pilni šo jauko tradīciju turpināt!”

Akcija Riepas ar sirdi ir riepu centru tīkla Pirelli Key Point labdarības iniciatīva, kas tiek realizēta jau piekto gadu. Akcijas ietvaros, Pirelli Key Point no katra pārdotā vasaras riepu komplekta ziedoja 1,44 eiro Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai, tāpat akcijā Riepas ar sirdi piedalījās arī Latvijas autovadītāji, ziedojot Pirelli Key Point riepu centros izvietotajās ziedojumu kastītēs un Bērnu slimnīcas fonda norēķinu kontos.