Relaxen  - nomierinošie līdzekļi

Relaxen - nomierinošie līdzekļi

27. Mar 2017, 10:15 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Darbs, mājas, darbs, mājas: naudas pelnīšana, steiga, kavēšana, skriešana, tā ir mūsu ikdiena. Grūtības aizmigt - daudz dažādas domas, kas nav paspētas izdomāt līdz galam, nogurums. Nogurstam no steigas, spēka patēriņa, pārlieku liela informācijas, emociju apjoma. Un pienāk brīdis, kad roka stiepties pēc nomierinošiem līdzekļiem. Pieteicos Relaxen produktu testam un savā īpašumā ieguvu:

  • Relaxen tēju (par kuru jau rakstīju);
  • Relaxen balzāmu (ko testēja mans trīsgadnieks);
  • Relaxen forte (testēja omīte);
  • Relaxen caps (testēja tētis).

Relaxen balzams – to var lietot bērni no trīs gadiem. Manam ķiparam jau ir trīs ar pus gadi, šad un tad uzrodas miega problēmas, apmeklē dārziņu, kurā katra diena pilna ar pārdzīvojumiem un dažādām emocijām. Līdz šim mazajam nav doti nomierinošie preparāti. Bet par cik sastāvā ir tikai dabīgas vielas, nolēmām izmēģināt. Sastāvs: Latvijas dzērveņu sula, medus, asinszāle un māteres lakstu tinktūra. Balzāms ir ar saldu garšu un baldriāna aromātu. Nesatur mākslīgās krāsvielas un aromatizētājus. Mazajam devu vienu tējkaroti pirms miega. Par cik arī pirms tam nebija problēmu ar iemigšanu un nogulēšanu visu nakti, tad nevaru pateikt vai šis produkts tiešām uzlabo miega kvalitāti. Bet vienu varu pateikt droši – mazais bērnudārzā esot bijis omulīgāks kā jebkad. Audzinātāja teica, ka pazudusi nedrošības sajūta, vairāk iesaistās kopīgās aktivitātēs. Līdz šim mazais vairāk bija vienpatis. Vai arī šis ir brīnumlīdzeklis, vai arī mans bērns vienkārši kļuvis drošāks, jo tomēr jau gads kā apmeklē dārziņu.

Relaxen caps – ieteicu izmēģināt mūsu ģimenes galvai tētim, jo viņam pēdējā laikā ir problēmas ar iemigšanu un miegu kā tādu. Reizēm pamostas no kāda trokšņa un vairs nevar iemigt. Līdz ar to pa dienu viegli aizkaitināms un mēdz uzkliegt uz mazo. Pēc vairāku dienu lietošanas pa vienai kapsulai dienā varu teikt, ka tiešām šīs kapsulas ir labs palīgs manam vīram. Viņam ir vieglāk iemigt un pa nakti vairs nav modies. Pamostas možs un gatavs jaunai dienai. Liekās ka arī kļuvusi lielāka noturība pret bērna niķiem un stiķiem, un situācijas tiek uztvertas mierīgāk.

Relaxen forte – par cik mūsu omei ir paaugstināts stress darbā, aizsūtījām viņai Relaxen forte, kurš tieši paredzēts augsta stresa gadījumiem. Palietojot to vairākas dienas, viņa norāda, ka tiešām darbu stresā ir vieglāk ‘’paciest’’, tāda sajūta ka nervi kļuvuši stiprāki. Viņa apsver domu arī turpmāk lietot šo produktu, jo pateicoties Relaxen forte ir uzlabojusies miega kvalitāte.

Secinājums:

Katrs var atrast sev atbilstošu produktu, kurš palīdz atgūt emocionālo līdzsvaru, iegūt dvēsles mieru un uzlabot miega kvalitāti!