Reiņa trases „Herkuless bērnu slēpošanas parkā” notiks pēdējais jeb 3. „Mazais Reinis 2015” slēpošanas sacensību posms

Reiņa trases „Herkuless bērnu slēpošanas parkā” notiks pēdējais jeb 3. „Mazais Reinis 2015” slēpošanas sacensību posms

19. Feb 2015, 10:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien, 22.februārī, „Herkuless bērnu slēpošanas parkā” norisināsies bērnu mini slaloma sacensības „Mazais Reinis 2015” fināla posms. Reiņa trasesbērnu slēpošanas sacensībasjau sesto gadu pēc kārtas pulcē pirmsskolas vecuma bērnus līdz 7 gadu vecumam. Vairāk kā 100 mazu censoņušajā sezonā aizvadījuši divus posmus mini slaloma sacensību ietvaros. Katras sacensības ir jautrs piedzīvojums bērnu dzīvē, jo papildus slēpošanai pasākumu vadītāja Jogita Pūpola ar pasaku tēliem bērnus iesaista rotaļās, dejās, dziesmās un aizraujošās atrakcijās, kur malā nepaliek neviens!Fināla posmā mazie tiks apbalvoti ar papildus kopvērtējuma balvām, par ko parūpējušies atbalstītāji – AS Rīgas Dzirnavnieks, Limpo Limonāde, Floras maiznīca, Sportland, AAS Seesam un VAS Latvijas Valsts meži.

20150219105545-27108.jpg

Jau par neatņemamu sastāvdaļu panākumu gūšanai sacensībās, ir kļuvusi Reiņa trases „Herkuless bērnu slēpošanas skoliņa” ar tās ilggadējo lieldraugu AS „Rīgas Dzirnavnieks”. Ilgtermiņa sadarbības ietvaros ir tapis vēl labāks Herkuless bērnu slēpošanas parks, kurš aprīkots ar lentas pacēlāju, jautrām dzīvnieku figūrām, macību karuseli un kameršļūkšanas trasi bērniem. Slēpošanas skoliņas bērni ir nodrošināti ne tikai ar drošu un aizraujošu slēpošanas mācību procesu, bet arī ar pilnvērtīgu un veselīgu maltīti enerģijas atjaunošanai!

20150219105536-40070.jpg

Jau otro gadu pēc kārtas, bērnu slēpošanas skoliņa notiek četros attīstības līmeņos, sākot ar bērniem, kuriem ir pirmā pieredze uz slēpēm un beidzot ar līmeni sporta kluba „APEX” vadībā, nodrošinot nebeidzamu slēpošanas iemaņu attīstību.

Ja vēlaties sagādāt prieku savam mazajam un iegūt kādu veselības devu pavadot dienu svaigā gaisā kustībā, tiekmaies Reiņa trasē jau šajā nedēļas nogalē!

Vairāk informāciju iegūt par sacensībām un skoliņu Jūs varat zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni +37129272255 vai sūtot e-pastu uz administracija@reinatrase.lv