PIEDALIES rudenīgo recepšu konkursā: savu recepti atradīsi žurnālā "Četras sezonas"

PIEDALIES rudenīgo recepšu konkursā: savu recepti atradīsi žurnālā "Četras sezonas"

20. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei, hei! Vai rudens veltes jau tiek baudītas pilnā sparā? Lieliski, mums ir fantastisks piedāvājums tieši tev! Ja nepieciešams atrast iedvesmu ēst gatavošanai, esi atvērusi īsto rakstu! Un pie viena, varēsi arī piedalīties lieliskā konkursā!

Kā piedalīties konkursā?

Meklē jaunāko (oktobra) recepšu žurnālu "Četras sezonas", izvēlies kādu recepti, ko pagatavot, gatavošanas laikā nobildē šo žurnālu, kā arī recepti, un, protams, pati savu gatavošanas procesu un rezultātu! Būs interesanti, un, pats galvenais - garšīgi!

Balva

Žurnāla "Četras sezonas" abonements 3 mēnešiem!

20160927140248-81195.jpg


Mēs oktobrī iedvesmojamies no sezonas produktiem – foie gras, žāvētām plūmēm, kazas piena siera un vaniļas pāksts. Un, ja runājam par rudenīgi gardām un arī Francijas iedvesmotām receptēm, neiztikt bez valriekstiem. Tie ne tikai ir lieliska uzkoda paši par sevi, bet izmantojami arī gaļas un zivs panēšanā, humusā un kūkās. Oktobra numurs tev reizi pa reizei liks iemīlēt sīpolus, turklāt ne tikai sīpolzupā, bet vēl citās garšīgās un rudenīgās receptēs. Pieminot Franciju, būtu grēks nepieminēt šampanieti – šoreiz ielūkosimies Jacquart garšas pasaulē. Aizraujošos stāstos par vīnu un dzīvi tevi aizvedīs vīndaris un uzņēmējs Mārtiņš Barkāns. Bet, kad ar stāstiem būs par maz un gribēsi doties izgaršot Parīzi un Franciju, tev palīdzēs garšīgais Parīzes ceļvedis ar daudziem skaistiem un gardiem ieteikumiem. Savukārt projekta “Jaunieši virtuvē” jaunieši tevi atgriezīs pie latviskākām garšām, jo savās receptēs izmanto ķirbi. Rudens vakariem, ko baudi ar glāzi laba vīna, tev noderēs mūsu degustācijas rezultāti, kurā garšojām un vērtējām brī sierus. Un, ja vēlies oktobri izmantot, lai apgūtu ko jaunu, iedvesmojies no dažādo terīņu receptēm un kādu izmēģini arī savā virtuvē. Lai kā arī tu izlemtu izbaudīt oktobri, baudi to no visas sirds, izmantojot labāko, ko tas sniedz!

Oktobra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Francijas iedvesmotas receptes ar valriekstiem;
  • Receptes, pēc kurām iemīlēt sīpolus;
  • Jacquart šampanietis – tas vienmēr ir wow!;
  • Talk Show par dzīvi un vīnu ar Mārtiņu Barkānu;
  • Garšīgā Parīze;
  • Ķirbis “Jaunieši virtuvē” receptēs;
  • Degustējam vienu no Francijas gardākajiem sieriem – brī sieru;
  • Iemācies pagatavot terīnes;
  • Gardi sendviči tavai ikdienai;
  • Receptes bez olām;
  • Receptes tavām darba dienām.

Meklē žurnālu:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Bruņinieku 63”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Kā iesūtīt receptes?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Sieviešu klubs un tagu -"Konkursi", "Gardas-receptes"

- Pievieno recepti kopā ar foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Gaidām tavas receptes portālā līdz_____________________

Māmiņu Klubs

Konkurss notiek sadarbībā ar

20160927140323-19436.jpg