Podiņš kļūst par "labāko draugu"

Podiņš kļūst par "labāko draugu"

18. Aug 2016, 10:52 Ilvija82 Ilvija82

Sveikas!

Podiņmācības apgūšana mūsmājās kļūst arvien veiklāka un veiklāka - ir atkal jauni sasniegumi, kā arī neiztikt bez mazām neveiksmēm....

Rainers cītīgi apmeklē dārziņu, tur gan vēl viņam tiek lietotas pamperbikses, bet tas viņam netraucē iet uz podiņa pa mazajām lietām.....esmu ļoti priecīga, bet vēlētos, lai arī lielās lietas tiktu darītas podiņā, bet ar to mums vēl pagaidām neveicas, jo kaka ir no rītiem pirms dārziņa pamperā..... Kad tā notiek, tad jau vairs nekāda gulēšanas nesanāk un mamma tiek saukta skaļā balsī "Mammā, kaka!" un kā tiek no gultas ārā, tā uz vannas istabu prom, lai mamma mazgā dupsi......nekas jau cits neatliek.....:) Es nezinu ar ko tas ir skaidrojams, bet kamēr Rainers dzīvoja mājās (slimošanas laiks), viņš arī lielās lietas taisīja podiņā....esam mazliet mūsu darbības un sasniegumos atkrituši atpakaļ, bet nekas.....ar mieru un pacietību mums viss izdosies!

Kad Rainers atnāk mājās no darziņa, tad pamperbikses tiek novilktas un uzvilktas mazās bikšeles, vai tagad, kad ir aukstāks laiks - garās bikses uz plika dupša..... un viss notiekās.....lai gan "čuru" viņš sauc par kaku, bet iet uz poda, izdara visas lietas un tad ņem savu podiņu, aiznes uz tualeti un izlej, kā arī noliek to savā vietā un tā katru reizi, kad tajā kaut kas tiek darīts....tas ir mūsu jaunais pozitīvais sasniegums - pirmās reizes es skrēju skatīties vai netiek pielieta visa grīda un vai viņš patiešām izlej podā nevis kaut kur garām, bet nē - viss nonāca lielajā podā.....un man atkrīt lielā skraidīšana. Tagad podiņš tiek izskalots katru vakaru nevis pēc katras kārtošanās reizes, bet nekas - ūdens arī ir jātaupa. 

Runājot par diendusu sestdien un svētdien, izmantojām paladziņus, bet nu nesanāca izgulēt pusdienlaiku bez čurāšanas.....mēģināsim šajās brīvdienās atkal! Mieru un pacietību!

Es ļoti ceru, ka arī lielās lietas Rainers darīs podiņā jau pavisam drīz, jo viņš tak jau ir liels puika!

Jauku dienu, Ilvija.

P.S. Foto no neta.