Podiņmācības finiša taisne ar Huggies Pull- Ups.

Podiņmācības finiša taisne ar Huggies Pull- Ups.

30. Jun 2014, 14:54 mamma27 mamma27

Pēdējo reiz kad rakstīju kā Denīzei iet ar podiņmācību,tad mēs vēl cītītgi mācījāmies noķert momentu,kad tad mazā jāliek uz poda. To veiksmīgi darīja arī dāraziņā.Un nu panākumi ir!!!

Nu jau nedēļu Denīze mājās pati iet uz podiņa.Nedēļu atpakaļ sākās vasaras lielā atpūta man no darba un arī bērniem no dārziņa.No rīta pieceļoties es viņai piedāvāju iet uz poda,bet viņa ne vienmēr piekrīt.Bet paiet laiciņš un skatos, mazā dāma pati apsēdusies uz poda un saka-Denīze čurā!(nu tik skaidri viņai vēl nesanāk,bet uz to pusi) Es protams ļoti nopriecājos,bet nedomāju,ka tas viss tik viegli aizies. Bet jā, dzīvojoties pa dienu mājās, es viņai protams ik pēc pāris stundām vai arī pēc ēšanas un gulēšanas piedāvāju apsēsties. Ir reizes ,kad viņa piekrīt, bet ir reizes kad nē. Tomēr pa dienu spēlējoties ,viņa pati pieceļas,aiziet uz podiņa, novelk bikšeles un pačurā.

20140630144524-47249.jpg

To visu viņa bija sākusi laikā, kad es biju nedēļu slimnīcā un tētis ar mazajiem cīnījās viens pats. Pēdējās dienas dārziņā pat dāma bija apakšbiksītēs staigājusi ,nekādas autiņbikses.

Bet pārrodoties man , iegādājāmies Huggies Pull-ups.Par labu šīm bikšelēm izlēmu,jo viņas ir ļoti plānas, arī uzsūc šķidrumu, tomēr mazā jūt slapju dibenu , bikšeles viegli var uzvilkt un novilkt viņa pati.

Līdz šim tomēr izmantojām pārsvarā Step up autiņbikses.Tomēr tās ,kā jau bikses slapjumu uzsūc un Denīze nejūt slapju dupsi.Tāpēc izlietojot iepriekšējās Pull-ups,kas bija vecais izlaidums, nopirkām jauno. Šīs ir stipri plānākas, man arī zīmējumi patīk labāk.

20140630144847-21696.jpg

Denīze ir sajūsmā par Minniju. Viņai patīk daudz labāk nekā princenes. 

Pa dienu mājās dzīvojot velku arī parastas apakšbiksītes. Tomēr dodoties laukā vēl īsti pārliecināta par to vai Denīze laicīgi paprasīsies uz poda neesmu,tāpēc Pull -ups ir labs variants. Drēbes sausas,bet pamudinājums bērnam ir.

Laukā ejot ,ja Denīze prasās vai arī brālis prasās uz toaleti,viņai arī vienmēr vajag.:) Tāpēc zālītē nokārtoties arī mums ir izdevies.Sākumā gan domāju,ka diez vai kaut kas sanāks,bet tiešām ,viņa pačurā. Arī tālākos ceļojumos ir labi,ka ir šādas bikšeles,jo ne visur var apstāties ar mašīnu un paspēt dažreiz nevar,jo bērns ,kurš tikko sācis pats iet un prasīties uz poda,parasti to pasaka pēdējās sekundēs. Tad nu ,ja nav iespējas pastumt podu zem dupša,tad glābiņš ir šādas mācību bikses.

Kopumā es īpaši neiespringstu,ja viņa arī saslapina bikses, nepaprasās vai aizspēlējas un neaiziet uz poda.Domāju,ka mums visa vasara vēl ir laiks,lai nostabilizētu un pilnveidotu šo prasmi.

Novēlu visiem mazajiem censoņiem pa vasaru labi apgūt podiņmācību,lai rudenī uz dārziņu varētu jau doties skaistās bikšelēs!