PIRMAIS SOLIS: Parādi sava bērniņa cepurītes!

PIRMAIS SOLIS: Parādi sava bērniņa cepurītes!

05. Feb 2016, 00:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu apģērbs mammām vienlaikus var būt gan galvas sāpes, gan lepnums, gan prieks. Apģērbs var būt ērts, praktisks vai arī ne pārāk, bet bez tā iztikt nevar!

Kuros veikalos pērkat apģērbu bērniem? Kur var nopirkt pašu skaistāko apģērbu, kur atrast izskatīgu un tai pat laikā ērtas (gan mammai, gan mazulim) jaciņas?

Cik un kādus apģērbus pirkt jaundzimušajam? Vai pērkat uz priekšu? Kāds apģērba izmērs būs manam bērniņam, kad viņš piedzims? Kā izvēlēties - bodiju, pidžamiņu vai rāpulīti?

Lai kā negribētos, lai ko nelasītu, un lai ko nejautātu draudzenēm un citām mammām, uz visiem jautājumiem atbildes iegūstam tikai tad, kad ar konkrēto nepieciešamību saskaramies. Nav vienādu bērnu, un arī gaume un krāsu izjūta katram ir citādāka. Bet tas nenozīmē, ka nevaram padalīties savā viedoklī un pieredzē, pie viena, papētot dažādu veikalu piedāvājumu.

Un, lai laimētu savam bērnam jaunu apģērba gabalu, piedāvājam piedalīties komentāru konkursā!

TRĪS SOĻI: BĒRNU APĢĒRBS

20160203172710-77222.jpg

Konkursa ietvaros lūgsim dalīties savā pieredzē apģērba izvēlē: PIRMAIS solis 4.-5.februārī, OTRAIS solis 6.-7.februārī, TREŠAIS solis 8.-9.februārī.

PIRMAIS SOLIS:

JŪSU BĒRNA CEPURĪŠU PARĀDE!

 
Piedāvājam komentāros sarīkot cepurīšu fotoparādi - smieklīgas, mīļas, praktiskas, ērtas, siltas, pašas skaistākās!

Konkursa ietvaros atbildiet arī uz jautājumiem:

  • Kādas cepurītes uzskatāt par pašām labākajām (piemēram, vilnas vai termocepurītes, ausainītes vai slēpotāju cepurītes, ar striķīšiem vai bez utt.)
  • Padalieties, kā jūs izvēlaties bērnam cepuri (pēc dzijas un materiālu dabīguma, pieskaņojot pārējam apģērbam, virsdrēbēm utt.)
  • Pievienojiet cepurīšu foto

Starp visiem, kas kvalitatīvi aprakstīs savu pieredzi un piedalīsies katrā no trim diskusijām, izspēlēsim balvu!

BALVU FONDS

Noa body

100% cotton
Made in Latviа

 

20160204081917-36602.jpg

Izmērs: 62./68.

Regulārā cena: €26.00

Gaidām komentārus no 4.februāra līdz 9.februārim, ieskaitot.

Māmiņu Klubs

Konkursu atbalsta:

20160203172035-21185.jpg

Ilvija82 Ilvija82 05. Feb 2016, 15:39

Labdien!
Cepure bērnam ir ļoti svarīga jau kopš pirmās dienas! Mums galvenais, lai ausīm silti ziemā, bet vasarā, lai vēji nesapūš austiņas!
Materiāls - labāk kokvilna vai adījums! Vasarā pēc iespējas plānākas, bet ne sintētiskas! Priekšroku dodam striķīšiem, lai nevar tik viegli novlikt!

mamma27 mamma27 05. Feb 2016, 15:11

Cepures, cepures ,cepures.😀 Trīs bērni - trīs dažādas pieredzes. Bēbīšu cepures izvēlējos visvienkāršākās.Un man vienmēr patika ar šņorītēm. Tad nu kaut kā sanāca,ka visiem trim cepurītes pavisam maziņiem bija vienādas. (saglabāju). Kad jau paaugās,tad ļoti daudz cepurītes esmu iepirkusi lietotas-jo tās parasti ir lētas un var iepirkt dažādas un daudz. Veikalā esmu pirkusi tikai pašas pirmās cepurītes - latvijas ražojuma.(Bērnu pasaulē) Pirmo reiz Hārdijs no visiem maniem bērniem ir ticis arī pie draudzenes adītas cepures. Mums ļoti patīk.Līdz šim kaut kā nebija sanācis.
Bērniem uz 1-2 gadiem cepurites sūtīju no Sportsdirect, tur cenas mazas ,izvēle liela. Esmu pirkusi arī te- Lenne un Huppas cepures,arī H&M ir labas cepures. Mums izvēloties cepuri galvenais ir ,lai materiāls elpo un galva nesvīst. Ir nācies arī nopirkt cepuri ,kuru uzvelku vienu reizi- skaista,bet galva svīst un bērnam tāda nav laba.
Ziemai cepure vislabāk ,ja ir ar striķīšiem,jo tad ir paŗlicība,ka austiņas paliks siltas un vējš nesapūtīs-īpaši bērniem ,kad viņi aktīvi kustas un skraida. Zīdainim var būt arī bez striķīšiem.
Vasarā arī bez cepures neiztikt. Tur nu parasti pušiem ir tautā saucamie keponi un meitai lakatiņš vai dāmu cepure.
Un kad tagad pārskatīju bildes ,seceināju, cik gan tomēr daudz un dažādas cepures ir bijušas.
Tomēr vislabākās ir kokvilnas cepurītes un tās kas elpo. Ja uz kalna ,tad ar teromo iekšiņu .

04. Feb 2016, 17:02

GUSTAVA CEPURĪTES 😀

Manuprāt, labas ir visu veidu cepurītes. Jo ir bērni, kuriem striķi nepatīk, vai arī bērni - kuriem tīk raut nost cepures no galvas, līdz ar to cepurītes ar striķi ir risinājums. Un arī attiecīgi gadalaikam, vasarai labāk būs plānas kokvilnas cepurītes bez striķiem, lai nebūtu karsti, arī keponi vai lakatiņi, kas pasargās no saules stariem. Ziemai piemērotākas būs adītas, siltas sienamās vai ķivercepures, kuras ir izdevīgas ar to, ka nav nepieciešama atsevišķi šalle - kā saka 2in1. Kas arī ir Mūsu šīs ziemas un turpmāko ziemu izvēle. Man galveno lomu spēlē tas, lai bērnam ir silti un labi, un lai cepurīte ir pievilcīga un mazais čalīts izskatās ne tikai smuki, bet ir arī ērti, un tikai tad firma (atskaitot ziemas drēbes) un cena (bērnam nežēloju), viņa labsajūta ir man dikti svarīga.

Man pašai ļoti patik, ja cepūrīte pieskaņojas vai nu virsdrēbēm, vai ir saskaņota ar šalli vai cimdiem. Un tā ir arī izvēloties dēliņa aksesuārus. Šajā ziņā esmu dikti aktīva, jo dikti gribās lai mans puika izskatās smuks un stilīgs, tāpēc aksesuāriem pievēršu uzmanību. Gribu lai kopējais tēls ir saskaņots un smuks. Tāpēc, ja tiek nopirkta cepurīte, tiek piemeklēta attiecīgas krāsas šallīte vai cimdi, un ja veikalos neko neatrodu, meklēju cilvēkus, kas šuj pēc pasūtījuma, lai piepildītu savas vēlmes.

Kokvilnas cepurītes pārsvarā iegādātas H&M veikalā, daļa cepurīšu tirgū, ir no KIDZONE, Cipollino, Minikid un Babystore (Huppa) veikaliem, brūnā Lāča cepurīte sūtīta no ķīnas (aliexpress.com).

Bildēs mans džekiņš ar savām cepurītēm! 🎉