PERSONĪGĀ PIEREDZE: Kā vecāki izmanto mitrās salvetes Huggies@

PERSONĪGĀ PIEREDZE: Kā vecāki izmanto mitrās salvetes Huggies@

28. Aug 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Universāls līdzeklis. Lielisks palīgs ikdienā. Tas attiecas uz mitrajām salvetēm Huggies@, to zin ikviens, kas ar tām labi pazīstams. Tādu vecāku portālu lasītāju vidū ir ļoti daudz.

Viņi ir ne tikai izmēģinājuši mitrās salvetes Huggies@, bet arī izdomājuši dažādus to pielietojuma veidus.

Tradicionālais veids - rūpes par mazuli: attīram mazuļa ādu, mainot autiņbiksītes, notīram rokas, sejiņu, gan mājās, gan izbraukumos, dodoties pie ārsta, esot kafejnīcā, pēc ciemošanās, pēc darbošanās smilškastē utt.

Otrajā vietā popularitātes ziņā - ar salvetēm tīram visu, kam mazulis pieskaras, pirmkārt, tās ir rotaļlietas, ratiņu rokturi lielveikalos, kafejnīcas galds, ko notīrām, pirms pie tā sēdinām bērniņu.

Pēc tam mitrās salvetes izmantojam kā putekļu savācēju: tīram datoru, TV, plauktus, telefonu utt. Starp citu, kā daudzi uzsver, pēc tīrīšanas ar salvetēm ir patīkama, neuzbāzīga smarža, kas arī ir liels pluss.

Bet ne tikai putekļus, arī netīrumus ar tām var tīrīt, citi tīra ar tām ratus, apavus, somu, vēja necaurlaidīgās virsjakas, ledusskapi, pirkstu nospiedumus no durvīm un stenderēm, izlietni, podu, grīdu. Tas ir ātrs veids, kā savākt sīkumus no grīdas un citām virsmām. Tāpat salvetes var izmantot šūpoļu un slidkalniņa tīrīšanai.

Ar mitro salvešu palīdzību dažiem izdodas apturēt asiņošanu, ja tek deguns, var notīrīt sasistos ceļgalus, notīrīt briljantzaļo pēc vējbakām, rokas pēc melleņu ēšanas.

20150728151002-85192.jpg

Ne tikai māmiņas, bet arī tēti ir iemīlējuši mitro salvešu lietošanu: daudziem tētiem Huggies@ mitro salvešu iepakojums atrodams mašīnā, jo ar tām var tīrīt arī auto salonu, rokas garāžā vai degvielas uzpildes stacijā, telefona virsmu utt.

Praktiski visi ņem līdzi mitrās salvetes ceļojumos, vai dodoties piknikā.

Mitrās salvetes ļoti atvieglo dzīvi un ietaupa laiku. Pārliecinieties par to paši!

Māmiņu Klubs