Pārbaudījām, kā strādā nuko.lv

Pārbaudījām, kā strādā nuko.lv

12. Nov 2013, 14:25 Banija Banija

Iepērkoties internetā, parasti izvēlos vai nu jau zināmas firmas, kuras ar savu vārdu un pieredzi un pierādījušas, ka neliks vilties, preci tiešām piegādās un nepazudīs ar visiem galiem. Ir, protams, reizes, kad ko kārojošu ieraugu mazāk zināmos veikalos. Tad lieku lietā savu sievietes intuīciju, izvērtēju par veikalu atrodamās atsauksmes un, nenoliedzami, svarīgs ir arī veikala vizuālais noformējums un tas, vai tajā tiek lietota pareiza latviešu valoda, jo, ja kāds lauzītā valsts valodā būs uzrakstījis, ka par divkārt zemāku cenu tiek tirgots jaunākais telefona modelis, un piedevām kā veikala adrese norādīts kāds tāls Latvijas nostūris ar varbūt nemaz neeksistējošu adresi, diez vai uzķeršos.

Interneta veikalos parasti iegādājamies sadzīves tehniku (sanāk lētāk), kosmētiku (var ērti izpētīt sastāvu, atsauksmes), mūzikas ierakstus, taču šoreiz biju nolēmusi papildināt sava ledusskapja saturu, jo jau ilgu laiku „metu acis” uz www.nuko.lv.

Ilgi prātoju, vai tas būs izdevīgi, vai ērti un vispār vajadzīgi, jo var taču apkrauties kā ēzelītis un atstiept visus pirkumus mājās pati. Domāju ilgi, līdz svētdienas vakarā izdomāju, ka mēģināts nav zaudēts. Piereģistrējos, virtuālajā iepirkumu grozā sakrāvu visu vajadzīgo sākot no olām, beidzot ar mēslojumu istabas puķēm, un gaidīju pirmdienu.

Kādi ir www.nuko.lv plusi? Vari mierīgi izvēlēties vajadzīgās lietas, jo grozā ar aizdomīgu aci neskatās veikala apsargs, bērns nemierīgi negrozās ratos. Vairumam preču cenas ir tādas pašas kā „parastajos” veikalos. Ja dzīvo Rīgā un savā groziņā sakrauj preces 20 latu vai lielākā vērtībā, piegāde būs bez maksas. Bet, ziniet, kāds ir pats lielākais bonuss? Ir iespējams izvēlēties piegādes laikus! Protams, kāds teiks, ko tās jaunās māmiņas tur peras – visu dienu sēž mājās, vai tad nav vienalga, cikos preci atvedīs? Bet nav gan, jo mammas tomēr visu dienu nepavada četrās sienās.

Ko es www.nuko.lv tomēr nepirktu? Dārzeņus, augļus... Nešķiet izdevīgi u arī daudz labprātāk pirms iegādes parasti pārliecinos, vai zaļumi nav bojāti, ir svaigi.

Preci interneta veikals atveda manis izvēlētajā laikā, pirkumā preces nebija bojātas. Tagad ledusskapis un plaukti papildināti ar saimniecībā noderīgajām lietām un kādu laiku uz piemājas veikalu pēc, piemēram, tējas nebūs jāiet.

Starp citu, gluži kā citviet, arī www.nuko.lv par katru iztērēto latu uzkrājas bonusiņi, kurus pēcāk var izmantot citu pirkumu apmaksai.

Tagad, kad veikalu esam paši personīgi pārbaudījuši, varam to ieteikt arī citiem. Un noteikti virtuālajā veikalā iepirksimies atkārtoti.