BRĪVDIENU KONKURSS: Parādi ziemas bildes un laimē sveicienu Tavam bērnam no paša Ziemassvētku vecīša!

BRĪVDIENU KONKURSS: Parādi ziemas bildes un laimē sveicienu Tavam bērnam no paša Ziemassvētku vecīša!

08. Dec 2013, 17:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Heiiii! Ziema ir klāt un ziemas priekus varam sākt baudīt! Piekrītat:)? Parādi šīs ziemas pirmās bildes un laimē sveicienu no paša Ziemassvētku vecīša!

Kas jādara,lai piedalītos konkursā?

- Iesūti šīs ziemas bildes tepat komentāros VAI caur profilu iesūtīt-rakstu , izvēloties atbilstošo rubriku un tagu "Ziema"!

Tuvojoties Ziemassvētkiem, aktuālāks kļūst jautājums – kā iepriecināt un pārsteigt savus bērnus un citus tuvos. Šogad pirmo reizi Latvijā iespējams ērti iegūt apsveikuma video no kārtīga Ziemassvētku vecīša, kurš pateiks tieši tādu tekstu, kādu būsi sagatavojusi.

Vietnē vecitis.lv iespējams pasūtīt video, kurā Ziemassvētku vecītis vispirms uzbur sava namiņa noskaņu, bet pēcāk uzrunā tieši tavu bērnu. Pasūtot video, iespējams iesniegt divus līdz 30 vārdiem garus tekstus, kurus Ziemassvētku vecītim teikt tavā video. Tā ir lieliska iespēja svētku vakarā savās mājās ievest kārtīgu Ziemassvētku vecīti, kurš uzrunā tieši tavu bērnu. Vecītis var atskatīties uz bērna paveikto aizvadītajā gadā, veikt novēlējumus 2014.gadam un, protams, pastāstīt, kur atstājis dāvaniņas. 

 

 

Balvu piedāvā vecitis.lv.

Laimētājus noskaidrosim 9.decembrī.

07. Dec 2013, 16:39

es jau vakar izdomāju, ka meitenes var iesūtīt bildes ar ziemas pasaku.
tad man nav jāsūta no jauna, vakardienas iesūtītā bildīte derēs.

Skaitās,skaitās arī vakar iesūtītās! Tāpēc arī izlēmām par labu tik skaistam konkursam 😀