Par pieredzi ar Bübchen

Par pieredzi ar Bübchen

23. Apr 2018, 17:44 mmammamm mmammamm

 

Klāt tik ilgi gaidītais pavasaris , spožāk spīdēt sākusi saule ,tātad ,jāpievēršas daudz nopietnāk , jau tā ziemas laikapstākļu - sala un vēju, nogurdinātajai bērna ādai !  

 

Ja ziemā mūsu ‘must have’ bija trekns krēms ,kas pasargā adu no sala , vēja un vēl dažnedažādiem laikapstākļu ‘izgājieniem’ , tad tagad tā vietu lēni gari sāk ieņemt Saules un UV staru aizsargkrēms.

 

❤️Bübchen piedāvā sauļošanās pieniņu jutīgai ādai zīdaiņiem un bērniem LSF30, šis pieniņš piemērots jau no 6 mēnešu vecuma, tam ir īpaši kompakts uz mazs iepakojums ,lai vienmēr būtu viegli paņemt līdzi, un vajadzības gadījumā tas būtu pie rokas ! 

Nav pievienotu smaržvielu , neitrāls .

 

Māmiņas atcerieties ,pavasara saulīte ,patiesi ir spēcīga ,sargāsim jutīgo bērna ādu!

 

Un tagad mūsu uhhhh!! ❤️❤️

 

❤️Mazgāšanās šampūns un losjons ar BIO kliņgerīti

 

Dievīgs aromāts , maigi kopjošs, tā sastāvā ir dabīgas izejvielas, kad nomierina un atjauno bērna ādu.

 

Gluži kā nošauti divi zaķi ar vienu šāvienu , ir tas, ka tas ir piemērots arī matu mazgāšanai , tie kļūst zīdaini mīksti, mirdzoši ,viegli ķemmējami ,smaržīgi un pats galvenais ,tīri ❤️ 

Draudzīgs bērna actiņām , ne asaru, ar ādai neitrālu pH ! 

Bübchen ,šis nudien ir viens no jūsu labākajiem izgudrojumiem !

 

Un visbeidzot ,

 

❤️Pieniņš - losjons ar BIO kliņgerīti 

 

Manam bērnam uz ķermeņa ,it īpaši sejas zonā , ik pa laikam mēdz parādīties sarkani ,sausi pleķi ,nezinu ,vai tas ir zobu , vēja vai tā ,tomēr , ir kāda alerģiska reakcija , tāpēc vienmēr rūpīgi lasu krēmu sastāvu , šis mani ‘uzrunāja’ BIO kliņģerītes dēļ , darbojas nomierinoši un atjaunoši, man tas ir ļoti svarīgi, jo ir gadījies , ka krēma dēļ esam panākuši tieši pretēju efektu , kas izraisīja lielāku apsārtumu . 

 

Bübchen pieniņš ir vieglas tekstūras ,ātri iesūcas ādā, ar lielisku smaržu , maigi saudzējošs mazuļa ādiņai .

Esmu ļoti pārsteigta par pieniņa aromātu, aromāts ir burvīgs ,bet nav pārāk izteikts , tādejādi lielisks .

 

Par produktiem esam sajūsmā , sevišķi par mazgāšanās losjonu un pieniņu , arī saules aizsargkrēms ir lielisks ,tomēr mani, kā mammu mazliet mulsina SPF aizsardzība 30, tomēr tik mazam bērnam vajadzētu lietot SPF 50 , kā arī priekš vasaras sezonas ideāli būtu ūdensnoturīgs krēmiņš, varbūt pat eļļas konsistences,izsmidzināms, bet es jau ‘piesienos’ ! 

 

Gribu teikt ,lielu paldies Bübchen par iespēju izmēģināt šos lieliskos produktus , produkti ir patiesi debešķīgi, kvalitatīvi, uzticamies tiem par visiem simts ! 

 

 

 

 

20180423173346-74412.jpg