OTRAIS SOLIS: Tik praktiskās un ērtās bērnu zeķubikses!

OTRAIS SOLIS: Tik praktiskās un ērtās bērnu zeķubikses!

06. Feb 2016, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu apģērbs mammām vienlaikus var būt gan galvas sāpes, gan lepnums, gan prieks. Apģērbs var būt ērts, praktisks vai arī ne pārāk, bet bez tā iztikt nevar!

Kuros veikalos pērkat apģērbu bērniem? Kur var nopirkt pašu skaistāko apģērbu, kur atrast izskatīgu un tai pat laikā ērtas (gan mammai, gan mazulim) jaciņas?

Cik un kādus apģērbus pirkt jaundzimušajam? Vai pērkat uz priekšu? Kāds apģērba izmērs būs manam bērniņam, kad viņš piedzims? Kā izvēlēties - bodiju, pidžamiņu vai rāpulīti?

Lai kā negribētos, lai ko nelasītu, un lai ko nejautātu draudzenēm un citām mammām, uz visiem jautājumiem atbildes iegūstam tikai tad, kad ar konkrēto nepieciešamību saskaramies. Nav vienādu bērnu, un arī gaume un krāsu izjūta katram ir citādāka. Bet tas nenozīmē, ka nevaram padalīties savā viedoklī un pieredzē, pie viena, papētot dažādu veikalu piedāvājumu.

Un, lai laimētu savam bērnam jaunu apģērba gabalu, piedāvājam piedalīties komentāru konkursā!

TRĪS SOĻI: BĒRNU APĢĒRBS


20160203172710-77222.jpg

Konkursa ietvaros lūgsim dalīties savā pieredzē apģērba izvēlē: PIRMAIS solis 4.-5.februārī, OTRAIS solis 6.-7.februārī, TREŠAIS solis 8.-9.februārī.

OTRAIS SOLIS:

JŪSU BĒRNA ZEĶĪŠU UN ZEĶUBIKŠU PARĀDE!


20160204163032-55757.jpg
 
Piedāvājam komentāros sarīkot cepurīšu fotoparādi - smieklīgas, mīļas, praktiskas, ērtas, siltas, pašas skaistākās!

Konkursa ietvaros atbildiet arī uz jautājumiem:

  • visas māmiņas, kas pērk mazuļiem zeķubikses zina, kas tas nemaz nav tik viegls uzdevums. Dažām ātri saveļas bumbulīši, citas izstiepjas, vēl kādas momentāli izdilst, tāpēc jautājums - vai pērkot pievēršat uzmanību kvalitātei, un kas par šo kvalitāti liecina?
  • kur un kādas zeķubikses pērkat?
  • vai jums ir smieklīgas un interesantas zeķubikses un zeķītes? Pievienojiet foto!

Starp visiem, kas kvalitatīvi aprakstīs savu pieredzi un piedalīsies katrā no trim diskusijām, izspēlēsim balvu!

BALVU FONDS

Noa body

100% cotton
Made in Latviа

 

20160204081917-36602.jpg

Izmērs: 62./68.

Regulārā cena: €26.00

Gaidām komentārus no 4.februāra līdz 9.februārim, ieskaitot.

Māmiņu Klubs

Konkursu atbalsta:

20160203172035-21185.jpg

mamma27 mamma27 09. Feb 2016, 20:08

Zeķubikses ir ļoti svarīg lieta,kā zēniem ,tā meitenēm. Meklējot arhīvā savas lielo bērnu bildes,jo mazais vēl nevalkā zeķubikses,secināju,ka Denīzei jau pirmās zeķubikses bija no 6 mēnešiem,bet ADrianam gan nedaudz vēlāk. Laikam jau puikām zeķubikses sāk vilkt vēlāk un beidz vilkt ātrāk.😀
Tātad, man vislabāk vienmēr ir patikušas Auroras un Bisoks zeķubikses- tās ir dārgākas! Bet! Ar zeķubiksēm bieži mēdz gadīties- skopais maksā divreiz. Esmu neskātāmas reizes nopirkusi kaut kādas zeķbikses no lētā gala,bet tās ļoti ātri saplīst, vai nu šuvīte traucē pirkstiem ,vai izirst. Vai ļoti ,ļoti sapūkojas un pēc pirmās mazgāšanas jau izskatās nekādas.
Reiz izdevās labas pasūtīt no sportdirect,bet diemžēl arī tām ātri izdeila pirksti.Pati zeķbikse super,bet lielā pirksa vietā- caurums☹ Nu cik tad var šūt!!!
Ir labas zeķubikses gadījies nopirkt H&M.
Ir gadījies arī pirkt uz kuponiem zeķbikses,kas ir kopā ar svārciņiem- ļoti ātri izdila, palika tādas neformīgas un meitai nebija ērtas.

08. Feb 2016, 14:54

GUSTAVA ZEĶES UN ZEĶUBIKSES

Zeķītes mums ir kokvilnas (gan plānākas, gan biezākas), ir arī ar adas zolīti, lai mazinātu slīdamību, un arī ar silikona kaķu pēdiņām. Un protams pašas un omes adītas vilnas zeķītes. Lielāko daļu zeķu pērku H&M veikalā, laba kvalitate, nebumbulojas un labi saglabājas. Ir ari no Depo, Rimi, Maximas. Zeķubikses ir pirktas gan KidzOne veikala, gan Rimi un tirgu. Šobrīd ziemā skatos lai ir biezākas un mikstas. Lielāku vērību tomēr pievēršu cenai, jo maksāt 5€ par bērnu zeķubiksēm šķiet padārgi, labāk tirgū pa 2.50€ un vairāk. Vislabāk patīk pēdējais pirkums, zeķubikses Rimi, pa izmēram ideāli, stingras un kvalitatīvas, bez iekšējiem diegiem. Noteikti iegādāšos vēl!
Bildē: daļa no visa dēliņa zeķu un zeķubikšu klāsta!!

Ilvija82 Ilvija82 07. Feb 2016, 19:35

Rainera zeķes un zeķubikses!

Ilvija82 Ilvija82 07. Feb 2016, 19:34

Labvakar!
Pērkot dēliņam zeķubikses un zeķes, vairāk pievēršu uzmanību cenai! Patiesi kvalitatīvas preces maksā dārgi, bet vai ir vērts maksāt bargu naudu par zeķēm un zeķubiksēm zinot, cik ātri aug bērni! Dažkārt pat tās pašas nevar novalkāt!
Visbiežāk zeķubikses pērku Maxima, Raineram patīk "Seven Lemon". Pēdējos pārus iegādājāmies, kad uzsākām bērnudārza gaitas!