NUPNAP šūpulīši bērna attīstībai

NUPNAP šūpulīši bērna attīstībai

08. Jun 2017, 13:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribam padalīties ar jaunumiem Latvijas tirgū - praktisks, daudzfunkcionāls, attīstošs un vienkārši jautrs NUPNAP šūpulītis un elastīgu, vieglu,ar mūsdienīgu dizainu un daudzfunkcionālu pielietojumu - NUKIPUF!

Šūpulītis NUPNAP var būt  interesants bērniem no ļoti agra vecuma - kad mazulis mācās nostāties uz kājām un pieturēties pie redelēm, kā arī pašūpoties iekšā vai paslēpties zem un izrāpot cauri, pat līdz pirmsskolas vecumam, kad bērnam patīk ne tikai aktīvi spēlēties, bet arī ērti atpūsties. Noliekot šūpulīti uz sāna var izveidot vārtus un uzspēlēt bumbu, vai iedomāties sevi kā veikala pārdevēju, kā arī spēlēt leļļu teātri...

20170608131201-95373.jpg

Šūpulītis būs ļoti noderīgs katram bērnam , jo attīsta bērniem līdzsvara sajūtu un koordināciju, nostiprina muskulatūru un veiklību, kā arī attīsta mazuļa domāšanu un sīko motoriku. Ir domāts bērniem no 6 mēnešiem līdz pat 6-7 gadiem.

20170608131302-99965.jpg

NUPNAP šūpulītis ir izstrādāts un ražots Latvijā. Katra detaļa ir pārdomāta līdz sīkumam, lai bērniem ir ērti, mīksti un droši. Šūpulītis ražots no augstas kvalitātes bērza saplākšņa , kas ir videi draudzīgs. Matracīti var viegli noņemt (var mazgāt) un izmantot arī kā aktivitātes paklājiņu. 

Pufi var būt īpaši un nozīmīgi katra dzīves posmā:no barošanas un līdz brīdim , kad mācamies  sēdēt un rāpot , spēlēt un lasīt, lēkt uz dīvāna, gulēt, mācīties,satikties ar draugiem, baudīt dabu , pirmā mīlestība un  ģimenes izveide ...

NUPNAP prdukcija var būt ideāla dāvana bērnam dzimšanas dienā  vai kristībās , lielisks papildinājums attīstošam inventāram bērnudārzu rotaļu laukumos , kā arī jautrības objekts izklaižu centros.

Viennozīmīgi NUPNAP produkcija - tas ir aizraujošs laika pavadīšanas veids, milzīgs ieguldījums bērna fiziskajā attīstībā un vairāk brīvā laika vecākiem!

Spēlējoties var arī attīstīties!

www.nupnap.lv

Ievas_mamma Ievas_mamma 08. Jun 2017, 18:17

Žēl, ka cena tik astronomiska. 😉