Nuko.lv – padari savu dzīvi vienkāršāku!

Nuko.lv – padari savu dzīvi vienkāršāku!

19. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik labi dzīvot 21.gadsimtā: ieslēdz datoru, izvēlies vajadzīgo internetveikalu, pāris klikšķi un tavs iepirkumu groziņš ir pilns. Turklāt - pēc precēm pakaļ vari nemaz nebraukt, tev tās atvedīs uz mājām!

Šķiet, viss tik vienkārši, un tomēr - izdarīt pirmo soli nav nemaz tik vienkārši. Izvēlēties īsto internetveikalu, kurā iepirkties nebūt nav viegli. Ļaujiet mums ieteikt jums veikalu, kurā var iegādāties gan pārtikas preces, gan saimniecības preces, gan bērnu aprūpes piederumus! Ieskatieties - www.nuko.lv. Viens, pavisam noteikti, ir skaidrs, Jūs, kā māmiņas, patiešām šo veikalu novērtēsiet!

Māmiņas darbs ir darbs uz visu diennakti. Un, kad pēc grūtas darba dienas brauc mājās, un tev vēl jāatrod laiks, lai iegrieztos veikalā un nopirktu visu nepieciešamo, pārņem dažkārt izmisums. Pie tam, vēl ir jāizdomā - ko tieši pirkt, ko tieši gatavosi vakariņās un ak jā,  - kā to visu vispār dabūsi līdz mašīnai vai sabiedriskajam transportam.

Ja esi dekrēta atvaļinājumā vai arī mācies, nestrādā un mazulis vēl dārziņā neiet, tad - gribi tu to vai nē, uz veikalu jādodas  kopā ar mazuli. Un kurai no mums gan nav zināms, ka veikalā ar bērnu nav visai viegli. Daudziem vecākiem iepirkšanās pārvēršas par īstu pārbaudījumu, kā rezultātā nepagūsti iegādāties visu, ko gribēji, vai arī tava pacietība tiek tērēta tam, lai nomierinātu mazuli, kurš pēkšņi vēlas kādu kārumu vai rotaļlietu.

Vēl sievietēm raksturīgi ir veikt spontānus pirkumus - ienāc veikalā, atceries, ka kaut kas bija jānopērk, bet pie viena, iegādājies vēl tādu verķīti vai tādu gardumiņu. Kam gan tā nav gadījies? :)

Padari savu dzīvi vienkāršāku!

Aizmirsti par visām neērtībām, kā arī par to, ka tev jānes būs mājās smags iepirkumu maisiņš, jo tagad tev ar pelīti vien pāris reižu jānoklikšķina savā datorā, un  - kurjers visu piegādās tev līdz pat mājām tajā pašā dienā, kad būsi veikusi pasūtījumu!

Nuko.lv – internetveikals, kurā var iegādāties gan pārtikas preces, gan saimniecības preces, gan bērnu preces. Lielveikals tavā datorā! Ērti, vai ne?

Nuko.lv – internetveikals, kura koncepcija ir ātra, ērta ikdienas pirkumu veikšana, lai tev būtu vairāk laika nodoties iepirkšanās priekam tirdzniecības centros, kuros iepirkšanās tev sagādā prieku.

Nuko.lv – lojalitātes programma, kurā tava iztērētā naudiņa pārvēršas punktos, kas vēlāk derīgi jaunu preču iegādei!

Pie viena, varēsi ietaupīt arī naudiņu. Nuko.lv piedāvā iespēju iegādāties preces par zemākām cenām, ir arī iespēja iegādāties preces ar atlaidēm, un, protams, - izdevīgi piedāvājumi ikvienam, kā arī - izdevīgi pirkumi, ja iegādājies kaut ko vairumā!

Atbrīvo sevi no stāvēšanas lielveikala rindā, atbrīvo sevi no stāvvietas meklējumiem, ietaupi laiku un naudu, ieskaties - www.nuko.lv!

20130418112654-32234.jpg