Nu, drīz būs eiro...

Nu, drīz būs eiro...

26. Nov 2013, 17:00 Banija Banija

Ikvienai mammai pienāk laiks, kad ir jāatgriežas atkal birojā, tādēļ nākas meklēt variantus, ko iesākt ar mazuli. Ņemot vērā, ka mūsu vecmāmiņām vēl ir aktīvās darba gaitas, mājās rakstījām visus „par” un „pret” diviem atlikušajiem variantiem – auklīte un bērnudārzs. Galu galā pieņēmām lēmumu dēlēnu vest uz dārziņu, tā teikt, lai pie reizes arī iedraudzējas ar citiem bērniem. Kā mums veicās dārziņā, šoreiz nestāstīšu, jo stāsts ir par citu tēmu. Par maciņiem un naudiņām...

Daudz runāts, dzirdēts un arī pašas acīm redzēts, kā, tuvojoties 1.janvārim, cenas pavisam nevilšus teju visam paliek dārgākas. Tā teikt, apaļojam, lai būtu skaistāk. Un, kā rādās, dārziņš seko pārtikas veikalu un citu tirgotāju pēdās, jo saņēmām ziņu, ka tagad cenai par dārziņa apmeklējumu dienā nāks klāt 2Ls. Kāds pamatojums? Citēšu: „Nu, drīz būs eiro, tādēļ mēs pacēlām cenu.” Jāteic, visnotaļ pamatots iemesls kāpumam.

Dalies pieredzē, vai arī sava bērna dārziņā vai bērnu pieskatīšanas centriņā, tuvojoties eiro ieviešanai, esi saskārusies ar cenu pieaugumu?