Noslēdzies komentāru konkurss "Bēbīšu vasara". Kurš tiek pie balvas?

Noslēdzies komentāru konkurss "Bēbīšu vasara". Kurš tiek pie balvas?

19. Jun 2018, 17:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļu higiēna ir viena svarīga lieta, par ko māmiņas ikdienā aizdomājas - vai visu daru pareizi, lai mans mazulis būtu tīrs un apkopts?

Lai gan pārāk liela sterilitāte bērnam mazotnē nebūt nav vajadzīga, mēs arī negribam, lai mazuļi staigā nošmulējušies un nonāk saskarsmē ar bīstamām baktērijām. Ārsti saka, ka tīras rociņas ir veselības garants un tāpēc Huggies® šovasar aicina pievērst uzmanību mazuļu higiēnai!

Ikvienu no jums aicinājām piedalīties konkursā un saņem jaukas balvas no Huggies® mitrajām salvetēm un skaistu, mīkstu pončo-dvielīti vasarīgiem vannošanās priekiem!

20180605085759-56544.jpg

Konkurss noslēdzies un pie balvas tiek....

mincenee

Apsveicam! Balviņa Tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā. Tā jāizņem līdz š.g. 19.jūlijam.

20180605085745-47398.jpg

HUGGIES® Pure ar 99% tīra ūdens sastāvā 

 65 % salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi atttīra jaundzimušā ādu! Šīs salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

Tāpēc Huggies® Pure būs lieliska izvēle pirmajam mazuļa pūriņam un īpaši piemērotas tieši jaundzimušo ikdienas apkopei.


HUGGIES® Soft Touch 

Īpaši mīkstas un īpaši biezas, kas ļaus notīrīt mazuļa dibentiņu, savukārt sastāvā esošais losjons mitrinās ādu un aizsargās to. Salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras, kā arī 95% ūdens, kas sniegs mazulīša ādai īpašas rūpes.

 

HUGGIES® Natural Care īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

Salvetes ir bagātinātas ar alveju un vitamīnu E - vielām, kas labi aizsargā un rūpējas par jutīgu ādu, tāpēc noderēs māmiņām, kuras īpaši vēlas pasargāt mazuļa ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.  Alveja jau gadu tūkstošiem ir lietots kā ārstniecības augs, kura sastāvā esošās aktīvās vielas tiek veiksmīgi izmantotas ādas kopšanā, jo rada pretiekaisuma efektu. Savukārt E vitamīns ir zināms kā spēcīgs antioksidants, kas pasargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

 

HUGGIES® Soft Skin ar šī sviestu

Šīs salvetes unikālas padara salvešu īpašais sastāvs-  tās ir bagātinātas ar Šī sviestu, kas tiek plaši izmantots dabīgajā kosmētikā un nu pieejams arī bērna ādas kopšanai maigā veidā. Šī sviests, saturot A, E un F vitamīnus, mīkstina ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē, kas ir īpaši svarīgi mazuļa ādas kopšanā.

 

HUGGIES® Everyday ikdienas lietošanai

Mitrās salvetes Huggies@ Everyday, kompaktā iepakojumā - ON the GO, ir ar Мoisture lock sistēmu, kas pat pēc daudzkārtējas iepakojuma atvēršanas un aizvēršanas notur mitrumu iepakojuma iekšpusē, neļaujot salvetēm izžūt. Tām ir maigs svaiga gurķa aromāts. Tās paredzētas roku un sejas tīrīšanai.

 

mincenee mincenee 20. Jun 2018, 06:13

Super! Liels paldies! 😀 Tētuks tieši vakar noteica, ka jānopērk huggies salvetes. Nu būs krājumi papildināti