Nekādu netīru autiņbiksīšu mājās! Izmanto Tommee Tippee Sangenic® autiņbiksīšu savācēju!

Nekādu netīru autiņbiksīšu mājās! Izmanto Tommee Tippee Sangenic® autiņbiksīšu savācēju!

30. Oct 2013, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sangenic® ir Tommee tippee higiēniskais un ērtais risinājums izlietoto autiņbiksīšu savākšanai.

Tā kā no dzimšanas brīža līdz patstāvīgai podiņa lietošanai mazulim autiņbiksītes nomaina aptuveni 5 000 reizes, vecāki novērtēs, ka šo procesu ir iespējams veikt vieglāk un higiēniskāk. Tommee tippee® Sangenic® ir radījis vairākas netīro autiņbiksīšu savākšanas sistēmas, kas

piedāvā higiēnisku un ērtu risinājumu mazuļa vienreizējo autiņbiksīšu lietošanas periodā.

Higiēnisks

Netīro autiņbiksīšu konteiners ietin katras netīrās autiņbiksītes atsevišķi, izmantojot unikālo twist-lock™ tehnoloģiju, lai novērstu baktēriju un nepatīkamo aromātu veidošanos. Katru reizi autiņbiksīšu ietīšanai tiek izmantota jauna plēve, un ir zinātniski pierādīts, ka tā efektīvāk novērš nepatīkamu aromātu veidošanos nekā parastie maisiņi netīrām autiņbiksītēm. Daudzslāņainā plēve nodrošina lielisku barjeru nepatīkamo aromātu izolēšanai līdz pat vienai nedēļai (dati iegūti Innofarm Laboratories Oldenburgā, Vācijā, neatkarīgā pārbaudē).

Ērts

Netīrās autiņbiksītes tiek kompakti izolētas konteinerā, tādējādi atbrīvojot jūs no nepieciešamības doties uz atkritumu tvertni ārpus telpām pēc katras biksīšu maiņas. Konteinerā ietilpst līdz pat 28 autiņbiksītēm( reālais ietilpības daudzums atkarīgs no autiņbiksīšu izmēra).

Komplektā ietilpst : Autiņbiksīšu savākšanas konteineris, 1 papildināmā kasete.