Nedaudz no pieredzes

Nedaudz no pieredzes

29. Aug 2013, 16:09 nosiguldas nosiguldas

Viss sākās ar nepatīkamu pārsteigumu. Gustiņam bija uzmeties dermatīts no autiņbiksītēm. Sākumā lietojām Pampers, to bija ieteikuši slimnīcā. Kā jau visas ģimenes arī mani jaunie cenšās ekonomēt un izmanto iespējas preces pirkt lētāk. Tā tika atrasts, ka pa ceļam mums ir DEPO, kur lielās Pampers pakas bija par pieņemamām naudiņām. Vizuāli ne ar ko neatšķirās, bet dermatīts pieņēmās spēkā. Sāku apskatīt un konstatēju, ka iekšējā daļa ir slapja, ka šīs autiņbiksītes neuzsūc mitrumu. 

Nomainījām uz sleep play un dupsis lēnām sāka atveseļoties, pēc tam pārgājām uz Huggies

Pie kā esam arī palikuši. Dupsis ātri sadzija un vairāk šādas problēmas mūs nav skārušas.

Laikam jau tomēr ražo arī bērnu preces dažādās vietās un kvalitāte tam lētākajam ne vienmēr ir tā labākā.


anuxe anuxe 29. Aug 2013, 17:13

Es arī piekrītu, ka dupši ir dažādi, nu tieši ādas ziņā, jo citam bērniņam ir alerģiskāka āda, citam ne. Piemēram mēs varam lietot pilnīgi visus pampera veidus. Kad ir vairāk naudiņas pērku Huggies vai Pampers, bet uz mēneša beigām bieži vien ar naudām ir švakāk un pamperi ar parasti beidzas, tad nopērku tos pašus Optima vai Supernetto lētos, lai mazajam dupsis sauss, un mums nav bijis ne dermatīts, ne alerģija, viss bija kārtībā un drēbes un gulta sausa.

lauvinja lauvinja 29. Aug 2013, 16:45 nosiguldas

Vispār ir divas līnijas maxima un optima, maxima dikti līdzīga huggies, optima gan bija tāda nekāda.

Tagad neesmu bijusi aptiekā šai ziņā, bet kādreiz daudzās aptiekās (piem mēness aptiekā) bija iespēja nopirkt pamperus pa vienam gab (dārgāk gan kā pērkot paku), bet tā ir iespēja notestēt, kuri der un kuri neder konkrētam dupsim 😉

nosiguldas nosiguldas 29. Aug 2013, 16:38

neesam mēģinājuši, ja godīgi, bail eksperimentēt, jo šoreiz iznāca ne visai labi. Agrāk par Maxima līniju teica, ka neesot labi, tagad ir mainījušies?

lauvinja lauvinja 29. Aug 2013, 16:32

Dupši atšķiras, ne tikai rāzotāju izmantotie materiāli; starp citu bez šiem diviem ir vesels strēķītis nebūt ne sliktāku autiņbikšu, tā pati maxima līnija, mumimi, un taml