Našķojamies ar ‘Organix’

Našķojamies ar ‘Organix’

04. Apr 2018, 15:11 mmammamm mmammamm

Šoreiz vēlos padalīties ar fantastisku un absolūtu jaunumu mūsu virtuvē!

Tie ir ‘Organix’ brenda produkti, no nosaukuma vien saprotam ,ka šī pārtika ir organiska, tā ir absolūti droša ,dabīga ,atbilstoša EU standartiem un pats galvenais ,bez pievienotiem dažādiem uzlabotājiem.

 

‘Organix’ piedāvā plašu produktu klāstu , kuru iedala trīs bērnu vecuma grupās bēbītis , kad nesen uzsākts piebarojums , mazulis 6+ un todleri ,kas ir jau 12+ mēnešu jauni bērniņi . Bet ,tāpat kā uz dažādām putrām ,mēs nepievēršam lielu vērību ,ja bērnam 12 mēnešu vecumā iedotu 4+ mēnešu putru , noteikti nevajadzētu otrādi ,bet šādi ,nekādu problēmu !

 

Tagad pastāstīšu vairāk par produktiem ,kurus mēģinājām mēs:

 

ORGANIX pirkstiņgardumi (7+ mēneši)

20180404150359-96587.jpg 

❤️Saldās kukurūzas gredzeni

❤️Organiskie cepumi ar papriku

❤️Organiskās burkānu nūjiņas 

Šis ir gards kraukšķis ,kurš sastāv no kukurūzas un attiecīgas garšas , kā mēs ģimenē devējām , veselīgie čipsi ! 

Ļoti ērti paņemt līdzi izbraucienos vai pastaigās, var lieliski noderēt kā starpmaltīšu našķis .

Kliedēšu visu satraukto māmiņu bažas , šī tik tiešām ir veselīga uzkoda , lai arī ir minēts , saldā kukurūza , tomēr nejauciet ar pārcukurotajām kukurūzas nūjiņām , kā arī pārejas garšas (paprikas un burkānu ) ir dabīgas un nepārspīlētas garšas ziņā!

 

ORGANIX pirkstiņgardumi (10+ mēn)

20180404150531-45466.jpg 

❤️ Cepumi ar banāniem 

❤️ Cepumi ar zemenēm 

Līdzīgi kā iepriekšējie gardumi , noder dažādās dzīves steidzīgās un ne tik steidzīgās situācijās . Sastāvā ir kviešu milti , un attiecīgās garšas sulas koncentrāts.

Ļoti iesaku māmiņām ,kuru bērniņiem nāk zobiņi ,un kā reiz arī mēs ,’trāpījām’ īstajā laikā . 

Veselīgs našķis starp ēdienreizēm ,arī lielisks papildinājums launadziņam.

 

ORGANIX sūcampaciņas-smūtijs (6+ mēn)

 20180404150949-93157.jpg

❤️Ābolu -ananāsu-kokosriekstu smūtijs

❤️Ābolu-saldo kartupeļu -ananāsu smūtijs

 

Un te nu tiešām , šo ir izgudrojis Dievs !!!

Noder vienmēr un visur, izsaukuma remdēšanai ,launadziņam , kā našķis , par labiem nopelniem , piemēram es esmu no tām mammām ,kura pat pie ārsta uz vizīti iet ar smūtiju vai kādu gardumu somiņā, cik reizes smūtijs mazo raudošo dvēselīti ir iepriecinājis pēc kārtējās potes. Mums lieliski noder garos pārbraucienos ,uzmanības piesaistīšanai,kad jāsēž ar mammu ,piemēram , kādā valsts iestādē un pat pie osteopāta līdzi ņēmām smūtiju , goda vārds ,izturējām stundu garo vizīti bez problēmām . Šis ir tāds mammu must-have!! Pavisam noteikti arī derēs trīsgadniekam .

Par garšu un konsistenci - viegla ,tomēr vitamīniem bagāta maltīte , ļoti gards (arī mamma labprāt no tādiem pārtiktu) , krēmīga konsistence . 

Labākais ir tas ,ka nav jāizēd tūliņ pēc atvēršanas ,korķis virsū un ēdam kad atkal kārojas . Ļoti parocīgi ,jo bērniņš pats var sūkt biezenīti, automšīnā ,teikšu ,visērtākais veids kā ieturēt vieglu maltīti !

 

ORGANIX burciņbiezeņi (6+mēn)

 20180404151056-97403.jpg

❤️Kukurūzas - ābolu -ananāsu 

❤️Ābolu -zemeņu -melleņu 

 

Protams ,nav tik ērti ,kā sūcampaciņas, bet burciņa ir pietiekami maza ,lai visur paņemtu līdzi ,vai našķotos tāpat vai ar pankūkām , pārsaldināto zapšu vietā.

 

Mums garšoja abi ,katrs bija ar kaut ko īpašs , kukurūzas garša bija kas nebijis mūsu punčiem.

Konsistences ziņā ,šķidrāka kā smūtijs .

 

Par ORGANIX brenda produktiem esam labā ziņā pārsteigti , līdz šim par neko tādu nezinājām , meklējiet tos pavisam ,pavisam drīz veikalu plauktos (nav noslēpums ,ka dažos Rimi Hypermarket, Organix produkti jau atrodami).

 

Organisks un bioloģisks produkts ,bez pievienotiem uzlabotājiem un laba garša patiesi ir savienojamas lietas .

 

Lai pilni punči!

 

 

 

mincenee mincenee 04. Apr 2018, 22:17 danjux

Es esmu pirkusi no Asda Groceries un radinieks atveda uz Latviju. Daudzas taisa koppasūtījumus no šīs saites dažādām precēm, arī vitamīni tur lētāk nopērkami, it īpaši ja vēl uztrāpa uz atlaidēm.

danjux danjux 04. Apr 2018, 21:26 mincenee

Kurās UK lapās pērkat?

mmammamm mmammamm 04. Apr 2018, 20:05 mincenee

Nevaru nepiekrist ! Protams ,katra māmiņa vēlas savam mazulītim to labāko , man ļoti patika tas ,ka tieši Organix produktu nav pārsaldināti, pārgaršvieloti!

Nemaz nezināju ,ka no UK lapām var iegādāties , jā šo produktu cenas ir mazliet augstākas , ne par velti !

mincenee mincenee 04. Apr 2018, 20:02

Organix produkti ir ļoti labi, nopērkami dažādos internetveikalos jau sen. Visizdevīgāk sanāk pirkt UK lapās, jo pie mums ir ar ļoti lielu uzcenojumu.

mmammamm mmammamm 04. Apr 2018, 16:17 danjux

Ohh, par pirkumiņu nemaz nezināju !
👋

danjux danjux 04. Apr 2018, 16:13

Organix produkti ir pieejami arī Pirkumiņš internetveikalā. Tieši pirms nedēļas pasūtīju šos produktus: rakstā pieminētās burkānu nūjiņas, kā arī siera zvaigznītes un rīsu galetes ar banāniem (viss 7+).
Drīz mēģināsim 😀