Mūsu trauslais puisēns nepadodas! Kristers ir piecēlies kājās!

23. Oct 2018, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai atceraties to mazo trauslo puisēnu, kura māmiņa atklāja savu stāstu Māmiņu kluba Labdarības fondam pirms pāris mēnešiem?  Kristers ir mūsu – Māmiņu kluba Labdarības fonda mazais Kristāla puisēns, kurš jau māmiņas puncī, grūtniecības laikā pārcieta vairākus lūzumus. Kristeram ir tik trausli kauli, ka savas dzīves pirmajās dzīves dienās, mamma Renāte baidījās par katru pieskārienu.. jo viņš bija tik trausls. Katra mums saprotama un ikdienišķa kustība bija liels risks.. ka salūzīs. Ka mazā Kristera kauli neizturēs un atkal mazais, attīstīties alkstošais ķermenītis būs jāieskauj ģipsī.

Kristers, ak, tāpat kā ikviens – tik ļoti gribēja staigāt! Un tam viņam ir nepieciešama regulāra ārstēšana un rehabilitācija. Un mēs zinām – ļoti bieži šajās situācijās, vecākiem nākas meklēt iespējas un risināt šos jautājumus pašiem. Tā vienkārši notiek. Bet nekas. Ir vecāki, kuri nepadodas! Un tāpēc ir arī rezultāts!

Kristers pieceļas kājās! from Māmiņu Klubs on Vimeo.

Mazais Kristers nu var piecelties atkal kājās, tās vairs neieskauj ģipsis un nākamā gada ārstēšana un rehabilitācija ir pavisam, pavisam tuva. Septembra beigās, ziedojumos visiem kopā bija izdevies savākt jau nedaudz vairāk par 5000 eiro, savukārt, šobrīd, pateicoties divām burvīgām māsām un viņu draugam un viņu veiktajam ziedojumam 4500 eiro apmērā, mazajam Kristeram un viņu vecākiem, līdz pilnīgam sirdsmieram un ārstēšanas un rehabilitācijas nodrošināšanai, nākamajā gadā -

Pietrūkst vien 500 eiro!

Ak, kā mēs gribētu visai pasaulei skaļi nokliegties un pateikt PALDIES Jums – visiem, kas ziedoja, piezvanot uz ziedojumu tālruni un šoreiz sevišķi – divām māsām un viņu draugam!  Mūsu labie rūķi, labos darbus Kristeram grib to darīt klusiņām, neatklājot savus vārdus! Nekas, mēs ļaujam Jums palikt tur un paslēpties no liekas uzmanības, bet mēs zinām, ka šajā pasaulē mīt tik burvīgi cilvēki, kas ļauj nezaudēt ticību, ka pasaule, kurā mēs dzīvojam – ir skaista un īpaša! Un pateicoties tādiem cilvēkiem kā Jūs!

PALDIES PALDIES PALDIES

Ja arī Tu vēlies atbalstīt Kristeru, piezvani uz ziedojumu tālruni - 90067000 (Maksa par zvanu 1.42eiro)

vai

 ziedo Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontā: 

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS

Reģ.Nr. 40008273324

norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

 

Mēs sākām ar nepieciešamo summu 10 000 – un atkal jau JŪS – labas gribas cilvēki, tuvāki un tālāki, bet visi tik īpaši – palīdzējāt Kristera vecākiem iegūt sirdsmieru un ticību tam, ka mazajam Kristeram IR iespēja! Vēl tikai 500 eiro – un būs izdevies. Vēl kādam stāstam uzrakstīt laimīgas beigas!

Vairāk par Kristeru vari uzzināt, dodoties uz viņu vecāku izveidoto Facebook izveidoto lapu - BELIEVE in K r i s t e r 

Māmiņu kluba Labdarības fonds