Mūsu rotaļu stūrītis.

Mūsu rotaļu stūrītis.

04. Mar 2018, 12:32 Lindinnna Lindinnna

Esmu Ellas Sendijas mamma Linda. Mums jau ir tikpat kā 9 mēneši un rotaļas mūsmājas ir top lieta. Ella ir mūsu pirmais bērniņš un radot viņas rotaļu vidi, cenšamies ieviest praktiskumu, ērtumu un galvenais drošību. 

Dzīvojam plašā vienistabas dzīvoklī, kurā nesen ievācāmies un meitiņai ir nodalīta speciāla vieta, kur atrodas rotaļu stūris un ar laiku atradīsies arī viņas gulta, tākā dzīvojam šeit nesen, tad, protams, ar laiku vēl mainīsies izkārtojums, bet pašreiz esmu apmierināta ar padarīto.

Meitiņai iekārtojot viņas rotaļstūri  meklēju pašu gaišāko vietu. Vēl galvenais, ka rotaļsturītis nav uzreiz redzams ienākot iekšā istabā, tas ir nodalīts, lai mazajai princesei būtu sava valstība. 

Runājot par idejām, tās mēdzu smelties no populārās Pinterest aplikācijas, kur ir vienreizējas DIY idejas un ,protams, uzticos savām sajūtām un mēģinu iedomāties, ja es būtu bērns, vai man tas patiktu un vai man būtu ērti. Man svarīga ir droša vide un praktiskums.

Diskutējot par rotaļlietām, tad tās mums ir daudz, nu gan Jūs zināt kā ir ar tiem vecvecākiem... Rotaļlietām esam iegādājušies mantu kasti, kur saliekam tās mantas, kas mazai vairs nav topā vai arī vairs nepatīk, uz grīdas atstāju tās rotaļlietas, kas vēl nav apnikušas. 

Takā Ella vēl ir maziņa, mūsu rotaļu vide noteikti vēl mainīsies, nāks lelles, kluči, mīkstās mantas utt. Ar laiku ieviesīsim lielāku mantu glabātuvi, kas būtu ērta kā man tā arī Ellai.

Runājot par rotaļlietu daudzumu, kas ir pieejamas, tad tās ir aptuveni līdz 10 gab., bet arī no tām ir tikai pāris mīļākās un tās, kas nav vajadzīgas tiek nobīdītas maliņā.

Mantas kārtojam mēs ar tēti, parasti gan no rīta, gan vakarā un arī pa dienu, jo Ellai labāk patīk spēlēties sakārtotā vietā un, protams, ātri to sajaukt.. Nāks meitiņa lielāka, tad arī mācīsimies abas kopā kārtot. Mums vēl viss priekšā! :)