Mūsu pieredze ar Baha ziediem

Mūsu pieredze ar Baha ziediem

14. Oct 2013, 19:21 Banija Banija

Tuvojoties dēlēna gada jubilejai, konstatējām, ka ar katru nakti mazulis kļūst aizvien nervozāks. Naktīs vairs nevar mierīgi pagulēt, jo miedziņu pavada regulāra pamošanās, knosīšanās, kliegšana un asaras. Kādu rītu, kad mazais bija beidzot mierīgi iemidzis, pie sevis klusībā pārdomāju, kas gan pēdējā laikā ir mainījis, kas varētu būt pie vainas šiem nemieriem. Un sapratu... Tuvojoties apaļajai jubilejai, manī iemājojis satraukums par atgriešanos darbā, par to, kā viss notiks, kā mazais uzņems, ka ikvienā vairs nav stundu no stundas kopā ar mani.

Kā zināms, mammas stress uzreiz kļūst arī maz mazulīša stresu, tādēļ dēlēns, vēl neprazdams tik labi tikt galā ar milzīgo emociju gūzmu, nespēj naktīs vairs mierīgi gulēt. Kā rīkoties? Lai arī kā censtos, nespēju savas stresainās emocijas apvaldīt, tādēļ prātā apsvēru domas par visdažādākajām metodēm, kas varētu nākt talkā. Pirmā ideja – Baha ziedi. Daudz dzirdēts, lasīts, vienmēr bijusi arī vēlme izmēģināt, taču vienmēr apstājos pie iegādes. Tuvumā mājām nevienas tirdzniecības vietas, kurās tirgotu esences, nav, taču iepirkties interneta veikalā īsti negribējās. Tādēļ liels bija mans prieks par, ka tagad Baha ziedi nopērkami arī Teikā esošajā Homeopātiskajā aptiekā.

Sestdien no rīta posāmies uz aptieku. Biju jau nolūkojusi, ka jāiegādājas Piecu ziedu formula un Cigoriņu esence. Iegādājos un mājās steidzu izmēģināt.

Patlaban Baha ziedus pievienojam vanniņai, kā arī dzeram, pievienojot ūdenim. Pirmie novērojumu liecina, ka dēlēns kļuvis mierīgāks, vismaz tik daudz naktī nemostas, vēl knosās, taču nekliedz.

Runājot par Baha ziediem, šķiet, ka liela nozīme šajā metodē ir arī ticībai tam, ka ziedu spēks tiešām palīdzēs. Un, ja ticēs, tad arī pamanīsim pārmaiņas. Kā mums veiksies, ziņošu jau drīzumā.

Banija Banija 14. Oct 2013, 22:52 KKristīne.

Patlaban nopirktās pudelītes izvēlējos, balstoties uz informāciju, ko naktī, kamēr negulēju biju izstudējusi internetā, jo mājas lapā pieejams plašs apraksts par 38 Baha ziediem, negatīvajiem un tiem pretējiem stāvokļiem. http://www.bahaziedi.lv/Baha_ziedi_A-Z.php
Patlaban jau esmu nolūkojusi nākamās esences, kuras vēlētos iegādāties. Redzēsim, kā veiksies ar pašreizējās situācijas atrisināšanu, tad arī domāšu, vai iegādāties nākamās.