Mūsu mājā zivju eļļa nav sveša

Mūsu mājā zivju eļļa nav sveša

16. Feb 2015, 13:54 Cielavinna Cielavinna

Sveiki! Agrā bērnībā atrodoties slimnīcā, katru dienu tika dota zivju eļļa, kas uzpilināta uz maza maizes gabaliņa, lieki piebilst ka man negaršoja. Šī slimnīcas pieredze arī bija vienīgā, jo bērnībā zivju eļļu neesu dzērusi.

Tā pa īstam zivju eļļu sāku lietot pēc bērna piedzimšanas, jo sākās problēmas ar kauliem un daktere ieteica, lai papildus visam tiktu uzņemts omega 3. Visi tak zinam, kur visvairāk ir šīs omega 3.

Izrādas, ka omega 3 ir atrodams daudzos vitamīnos, bet mani uzreiz kaut kā uzrunāja Mollers zivju eļļa un tā līdz šodienai to lietojam.

Sākotnēji biju iegādājusies Mollers zivju eļļas Dobble immunity kapsulas, izlietoju visas, man patika, mans favorīts no Mollers produkcijas.

Nākošais tika izmēģināts Mollers zivju eļļa šķidrā veidā, bez garšas, lieki piebilst, ka visa pudelīte netika izlietota, jo palika slikti no smaržas, garšas.

Nākošo izmēģinājām Mollers zivju eļļu šķidrā veidā, bet ar augļu garšu, slikti nebija un lietojam vēl jo projām.

Nedaudz informācijas par manām iecienītajām Mollers zivju eļļas Dobble immunity kapsulām- Pareizi sabalansētam uzturam būtu jānodrošina mūsu organisms ar visām nepieciešamajām barības vielām. Ikdienas pārtikā ne vienmēr pietiekamā daudzumā ir D₃ vitamīns un polinepiesātinātās omega-3 taukskābes, kuru galvenais avots ir treknās jūras zivis. Uztura speciālisti iesaka ēst zivis ne retāk kā divas reizes nedēļā. Möller′s Dobbel Immunity ir radīts cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību un vēlas būt aktīvi un veseli katru dienu. Omega-3 lietošana uzturā palīdz sportistiem izturēt slodzi un ātrāk atjaunoties pēc sacensībām. D₃ vitamīns svarīgs organisma imunitātei un stipriem kauliem. A vitamīns - redzei un imūnsistēmai. Zivju izcelsmes omega-3 taukskābēm ir pierādīta pozitīva ietekme uz sirds un asinsvadu sistēmas, smadzeņu un redzes veselību.

Mazajam Mollers Junior zivju eļļu miksējam ar Apovit zivju eļļu, jo negribas, lai patstāvīgi tiktu lietots viens veids. Pēc ārsta ierosinājuma mēs daram tā: trīs mēnešus lietojam zivju eļļu, vienu nē. Mazajam garšo abu firmu zivju eļļas želejas konfektītes.

Mollers tiešām ir ļoti labs un visiem ieteiktu to lietot, jo ir tā vērts.