Mūsu atklājums: ceļu sargi nākamajai rāpotājai

Mūsu atklājums: ceļu sargi nākamajai rāpotājai

20. Jul 2017, 09:41 FejuFeja FejuFeja

Mūsu ģimenes jaunākā atvase ir kļuvusi kustīga kā ūdenszāle. Lien, rotē ap savu asi un nepārtraukti šūpojas gurnos. Tātad, pirmie norāpotie metri ir tepat, tepat.

Tagad, kad ir vasara, ļauju meitiņai dzīvoties krekliņā, nevelkot garās bikses, taču, kad redzu, tā maziņā šļūc pa grīdu ar plikiem celīšiem, no skatīšanās vien man gribās iesaukties: “Ai, tas ir tik sāpīgi!” Nevaru iedomāties sevi ar plikiem ceļiem šļūcam pa grīdu.

Iespēju robežās mazajai dabas pētniecei velku kājā garās bikses, BET... ir taču vasara! Kādas gan vēl garās bikses!

Tad nu vēlos padalīties ar savu atklājumu – tepat vietējā ražotāja La’ Lina piedāvātajiem ceļu aizsargiem, kuriem komplektā līdzi nāk arī kokvilnas zeķītes. Domājot par ceļu sargiem, acu priekšā noteikti iztēlojaties gruntīgu hokejistu, ne? Nē, nē, šis ir gadījums no citas operas!

20170720093759-76600.jpg

La’ Lina ceļu sargi ir kā elastīgas getriņas, kuras uzmauc uz mazajiem celīšiem. Gan uz ceļu sargiem, gan komplektā esošo zeķīšu pēdiņām ir gumijotas pumpiņas, kas pasargā no slīdēšanas. Aizsargi darināti no kokvilnas, viegli padodas un piekļaujas mazajām kājiņām. Un pat manas apaļīgās meitiņas kājiņām tie der gluži kā speciāli pašūti, nenospiežot kājiņas.

Iepriekš šaubījos, kā meita reaģēs uz tādu svešķermeni, kas pēkšņi viņai uzmaukts uz kājām? Taču bez problēmām. Nedēļas laikā, kopš jauno ieguvumu lietojam, viņa nav ne reizi centusies ceļu sargus noraut. Tas man ļauj domāt, ka tie viņai netraucē kustēties un ir gana ērti un nemanāmi.

20170720093831-46818.jpg

20170720093853-57469.jpg

Tātad, pasargāti ceļi un arī bikšu ceļgali nav izdiluši.

Kā meitenes mamma varbūt vēlētos, lai tie būtu arī citās krāsās, jo līdz šim esmu atradusi tikai haki zaļā tonī. Taču par to ir vismazākā bēda.

La’ Lina ceļu sargus var iegādāties ražotāja mājas lapā: http://lalina.lv/lv/products-page/product-category/baby_socks_kneepads/