Mums ļoti garšo zivju eļļas zivtiņas

20. May 2013, 13:37 nosiguldas nosiguldas

Ar nelielu kavēšanos arī Katrīne tika pie savām zivtiņām. Bet viss sākās lūk kā.

Es nezinu kā Jūs, bet es zivju eļļu no savas bērnības atceros kā bērnības traumu, tapēc visādas diētas un viss, kas saistās ar eļļas dzeršanu uzdzen drebuļus. 

Nu lūk, bet saprotams, ka ziņkāre lielāka par nepatiku pret zivju eļļu un galu galā, jāpamēģina, ko es taisos dot tam bērnam. Smaržo pēc manas bērnības apelsīnu košļenēm, pēc garšas arī tā nekas. Beigās gan sapratu, ka tomēr jūtu to nepatīkamo piegaršu un man prasās uzdzert ūdeni. 

Ar interesi vēroju, ko gan par šo lietu teiks Katrīne. Dīvaini, iespējams tapēc, ka šīs garšas nav pazīstamas, bet mums ļoti garšo un zivtiņas labprāt ēdam katru rītu. 

Pieļauju, ja ļautu, viņa izēstu paciņu visu uzreiz, tāpēc noteikti varu pateikt, ka Katrīnei ļoti garšo zivju eļļas zivtiņas, kas mani ļoti priecē, jo mēs jau visas zinam cik daudz vērtīgas lietas satur šis produkts.

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas.

Liene Krúza Liene Krúza 20. May 2013, 19:39

mes ar lietojam APOVIT uz rudens periodu. laikam kadus 3iepakojumus izlietojam