Multfilmas brīvā dabā? Tas ir iespējams ar Lattelecom HELIO bērnu stūrīti

Multfilmas brīvā dabā? Tas ir iespējams ar Lattelecom HELIO bērnu stūrīti

05. Jun 2018, 14:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāki zina, ka bērniem patīk multfilmas! To zina arī Lattelecom. Tāpēc, šajā gadā - Māmiņu kluba Vasaras festivālā, mājīgi iekārtoties ikvienam bija iespēja HELIO bērnu stūrīti.

HELIO bērnu stūrītis ir īpaša vieta, kurā no ikdienas kņadas un burzmas var paslēpties mājīgā un ērti iekārtotā teltī, ar ērtiem pufiem un spilveniem, kā arī darboties, uzzīmējot savus - multfilmu varoņus. Viss, kas tam bija nepieciešams - pāris baltas papīra lapas un krāsaini zīmuļi! 

20180605143410-82533.jpg

Ja Māmiņu kluba Vasaras festivālā, bērniem bija iespēja skatīties multfilmas kopā ar vecākiem, tad ikdienā - bērnu stūrīti Jūs varat izveidot arī savās mājās un Jūsu bērns, ātri vien iemācīsies pats izvēlēties multfilmas, kuras vēlas skatīties pats. Viss, kas Jums tam ir nepieciešams - Interaktīvā TV un multfilmas redzēt griboši bērni! 

Bērnu stūrītis ir Lattelecom Interaktīvās TV sadaļa, kas ļauj ērti skatīties multfilmas bērniem no 2 līdz 7 gadu vecumam. Bērns pat neprotot lasīt varēs pats izvēlēties un sākt skatīties interesējošo multfilmu.

Bērnu stūrīti vari pieteikt arī savā Interaktīvajā TV ar pulti, kā arī pašapkalpošanās portālā Mans Lattelecom.

Bērnu stūrītis ir īpaši pārdomāts, jo tajā, Jums, vecākiem ir iespēja uzlikt arī ierobežojumus laikam, ko mazais pavada pie televizora, kā arī izvēlēties gan valodas uzstādījumus gan saturu, kurš Jums šķiet nepiemērots bērniem! 

Ja festivāla laikā Jums neizdevās pabūt HELIO bērnu stūrīti, nekas, ar to iepazīties varat arī Lattelecom mājas lapā.

20180605143611-88310.jpg

Iekārtojiet arī savās mājās bērnu stūrīti un pavadiet laiskus un jautrus vakarus mājās, kopā ar bērniem! 

Māmiņu klubs, 2018