Mitrās salvetes Huggies@ Natural care - tev arī ir atkarība?

Mitrās salvetes Huggies@ Natural care - tev arī ir atkarība?

06. Jul 2016, 00:05 Ilonа Ilonа

Šajā vasarā esmu nolēmusi testēt visas iespējamās Huggies® mitrās salvetes. Iemeslu ir daudz: pirmkārt, tām visām ir citādāks iepakojums, un iespējams, arī kas citādāks iekšpusē; otrkārt, mazais ir paaudzies, un var izmēģināt arī ko ar aromātu, nebaidoties no alerģiskām reakcijām; treškārt - ieraugot salvešu dažādību, es uzdodu sev jautājumu: ar ko gan tās atšķiras, ja neskaita smaržu un iepakojuma krāsu, dizainu. Nu un vasarā, pie dabas, uz ielas esot, salvetes aiziet ļoti daudz, tātad - kāpēc gan lai netestētu? Tā ir iespēja izmēģināt lietošanas procesā.

Par manām mīļākajām mitrajām salvetēm jaunajā iepakojumā esmu jau rakstījusi, un, starp citu, varu uzsvērt, ka tās var nopirkt veikalos lētāk, nekā iepriekšējā iepakojumā esošās. Iepakojumā tagad ir mazāk salvešu, kas arī ir ērti, ātrāk izlietojas - mazāk izžūst.

Tātad, HUGGIES® Natural care.

Šī ir mana izvēle nr.2, jo vienmēr ir jābūt rezerves variantam, tas tiesa. Lai gan, dzenoties notikumiem pa priekšu, gribas teikt, ka man vienmēr favorītsalvetes ir tās, kas jaundzimušajiem, un arī tās, kas ar alveju.

Huggies® Natural Care uzpērk ar to, ka tām sastāvā ir alveja un E vitamīns, kas ādai ir nepieciešams visas dzīves garumā.

Ja skatāmies uz iepakojumu, tad ir skaidrs, ka šīs, tāpat kā manas pirmās favorītsalvetes, arī mainījušās, augstāk foto redzams mans jaunākais dēls, apmēram pusgada vecumā.

Uz pašām salvetēm, tāpat kā uz visām Huggies® mitrajām salvetēm, attēlots lācītis dažādos stāvokļos - te sēž, te sānā, te taisni izslējies, te skrienošs lācītis un ķepiņu nospiedumi. Šī salvešu struktūra palīdz ātrāk atbrīvoties no netīrumiem, kā tām salvetēm, kam struktūra ir līdzena.

Salvetes Huggies® ir patīkami turēt rokās. Nav sajūtas, ka tās ķeras aiz ienadžiem. Pietiekoši, un ne pārāk daudz mitrinātas, iepakojums pietiekoši ilgi arī saglabā mitrumu, un, ja paskatās uz iepakojumu, tad jau atvērtu iepakojumu var uzglabāt līdz pat 3 mēnešiem. Protams, svarīgi ir blīvi to aizvērt.

20151207152059-17537.jpg

Kas ar sastāvu?

Uz iepakojuma ir minēts, ka salvetes nesatur parabēnus un fenoksietanolu, alkoholu, un arī tas, ka tās ir hipoalerģiskas. Klīniski testētas. Paredzētas mazuļ dibena, sejas un rociņu tīrīšanai.

Sastāvā kā pats pirmais ir ūdens, pēc tam alveja, un tālāk jau varat redzēt paši.

 
20160621151549-14978.jpg

Starp citu, man visas paziņas iedalās divās grupās, viena, kas atbalsta jaundzimušo salvetes, otra, kas ir par salvetēm ar alveju, jo tiem patīk šo salvešu aromāts. Tas ir pietiekoši spēcīgs, un, ja reiz tas iepaticies, tad uzskatiet - atkarība ir klāt.

Pie mīnusiem varu minēt, ka tās sarežģīti ir izvilkt no iepakojuma, kas vēl nav atvērts. Pašas pirmās 2-3 gb, un pēdējās 5, kas šķiet kā aptītas viena ap otru.

Tad nu drīz padalīšos arī ar saviem iespaidiem, testējot citas salvetes.

20160621152733-62951.jpg