Mēnesi pirms gadiņa: kad fotografējamies ar vienaudžiem

Mēnesi pirms gadiņa: kad fotografējamies ar vienaudžiem

25. Jul 2016, 19:12 Ilonа Ilonа

Vienmēr ir jautrāk, interesantāk, un arī daudzveidīgāk - ja grūtniecība un arī vēlāk laiks, kad bērniņš ir jau klāt, norit kopā ar kādu, kas ir tieši tādā pašā stāvoklī.

Salīdzināt bērnus nav vērts, bet, skatoties uz citiem bērniņiem, kas ir tādā pašā vecumā, vienmēr var pamanīt kaut ko interesantu arī savā mazulī. Plus-mīnuss visi mazuļi tomēr attīstas vienādi vai līdzīgi, un ir ļoti interesanti skatīties, kā viņi attīstas it kā katrs citādāk, un tomēr kopā.

Mēs visi sekojam līdzi brīnišķīgam Māmiņu Kluba projektam "Elli un Itana piedzīvojumi",  bet tādi paši projekti norit arī jebkurā sezonālajā grupiņā forumā, un satiekoties ar dažām tāda veida projekta dalībniecēm dzīvē, apzināmies, ka tas ir tāds kā savs mājas projekts!

Sjoma un Antons "ir pazīstami" jau no ieņemšanas brīža, un man ir paveicies, ka varu sekot līdzi tam, kā Antons aug, neviļus, bet tomēr veselīgi salīdzinot un vienlaikus priecājoties par viņa un sava dēliņa attīstību. Mazuļiem starpība ir 12 dienas.

Kolāžā ir lielākā fotogrāfija, kas ir mana mīļākā, kā dvīnīši viņi pat guļ vienādi!

20160720155609-97711.jpg

 Bet ar mazo Diānu, un viņas mazajām kājiņām, Sjoma iedraudzējās vēl tad, kad bija man puncītī. Kopš tā laika tikāmies, un mums ir tāda kā klasiskā, un jau pat tradicionālā poza, kurā ar Oksanu cenšamies nobildēties satiekoties!

20160720155632-40987.jpg

Un lūk, bērniņiem jau gadiņš, viņi jau ir tik lieli, un tomēr - tik mazi. Mēs arī turpmāk tiksimies, salīdzināsim, bildēsimies un cerēsim, ka reiz viņi kļūs par īstiem draugiem!

Ilona (maminklub.lv)