Meklējam olimpiādiskākos sportotājus: piedalies konkursā un laimē LeNeSOna ielūgumus!

Meklējam olimpiādiskākos sportotājus: piedalies konkursā un laimē LeNeSOna ielūgumus!

24. Jan 2014, 15:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
LeNeSOns meklē “Olimpiādiskākos” sportotājus. Vai tavs bērns ir sportisko aktivitāšu cienītājs? Varbūt viņam patīk vingrot, skriet, dejot, boksēties vai ļauties dažādiem ziemas sportiskajiem priekiem? Parādi mums sava bērna sportiskās aktivitātes un tiec pie lieliskas balvas! Iesūti mums sava bērna sportiskās bildes!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

1) Meklē bildes, kurās redzams tavs bērns nodarbojamies ar sportu!

2) Izveido fotoblogu, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" , kurā pievienotas bildes ar aprakstiem!

K3) Minimālais fotogrāfiju skaits - 3! Izvēlaties sadaļu - Mazulis un tagu konkursi, Manas-ģimenes-albums

4) Spiežam SAGLABĀT un fotostāstiņš ieceļos portālā!

Balva

BIĻETES UZ LENESONA OLIMPIĀDI

20140117113706-74747.jpg

Laimētāji būs vairāki: izspēlēsim 2 biļetes uz 11.00 un 4 biļetes uz 14.00.

 
LeNeSOns ir aktīvs puisis – kad nemācās reizrēķinu vai nošurakstu, labprāt skrien, lec vai vienkārši dauzās. Lai LeNeSOna jārēšanās taptu maķenīt mērķtiecīgāka, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris nolēmis jaunekli pievērst organizētām sporta nodarbībām, un, tā kā ceļazīmi uz Sočiem LeNeSOns nedabūja, sportošana notiks februāra sākumā Lielajā ģildē. Trenera lomā – roku vingrinātājs un nošu dīdītājs Andris Vecumnieks.

Dziestoši ceļojošo olimpisko lāpu akurāt nesīs Elbrusā, kad LNSO sēdīsies muzikālās kamanās, lai atklātu ziemas iekštelpu trasi ar Leopolda Mocarta “Muzikālo ragavu braucienu” uz balli un atpakaļ mājās. Līdzīgas izklaides garantēs amerikāņu agrīnās popmūzikas varoņa Leroja Andersona populārais opuss Sleigh Ride, ko parasti rāda kā Ziemassvētku gabalu, kaut patiesībā tas vienkārši stāsta par līksmu vizināšanos sniegā.


Ar kamaniņām viss skaidrs, taču pavisam dīvaina sportošana būs, klausoties šī paša Leroja Andersona slaveno “Mašīnrakstītāju”. Visupirms jau paies zināms laiks, kamēr mūsdienu bērni tiks skaidrībā par to, kas vispār ir rakstāmmašīna. Un tad būs mašīnrakstīšanas turnīrs, piemēram, – kurš ātrāk uzrakstīs vēstuli!

Cita lieta – slidošana. Ar Emīla Valfdteifela lielisko un visiem pazīstamo valsi “Slidotāji” LeNeSOns varēs liekt visslaidākās figūras Lielās ģildes iedomu slidotavā. Mazliet brutālāk, taču ne mazāk saistoši izskanēs krievu komponista Aleksandra (nevis Pētera) Čaikovska mūzikā fiksētais ACSK un “Spartaka” hokeja mačs.

Ar diviem jaundarbiem iepriecinās divi jauni Latvijas skaņraži – Armands Aleksandravičus zibināsies bobsleja trasē, savukārt Aleksandrs Peguševs žonglēs ar pingponga bumbiņām. “LeNeSOna olimpiādes” noslēgumā – franču komponista Artura Onegēra ļoti enerģiskais regbija spēles zīmējums skaņās.

Par godu lielajam notikumam – 2014. gada ziemas Olimpiskajām spēlēm Sočos, arī jautrais, zinātkārais un muzikālais puisēns LeNeSOns sev un citiem par prieku sarīkos mūsu pašu nelielo, toties ļoti muzikālo Olimpiādi. "Ar mūzikas skaņām sacentīsimies skriešanā, uzspēlēsim futbolu, hokeju un regbiju, sadzirdēsim arī pa kādai pingponga bumbiņai un slīdošam kērlinga akmenim – ziemas un vasaras sporta spēles vienā koncertā!" aicina LeNeSOns. Kopā ar LeNeSOnu, kā ierasts, ciemos pie saviem skatītājiem un atbalstītājiem dosies arī Latvijas Nacionālais Simfoniskais orķestris un diriģents Andris Vecumnieks.

Vairāk uzzini ŠEIT>>>

Konkurss spēkā līdz 26.janvārim!

Māmiņu Klubs