Medus un kakao konfektes pret klepu

16. Jan 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi ieskatījusies Lielajā māmiņu padomu e-grāmatā ģimenes veselībai? Ieskaties, jo tur var atrast patiešām daudz noderīgu recepšu, kas derēs cīņai ar dažādām saaukstēšanās slimībām! Šodien dalāmies ar Anniia recepti!

Sastāvdaļas:

  • Olas dzeltenumi - 2gb
  • Cukurs - 0.5 glāze
  • Saldkrējuma sviests - 200gr
  • Medus (šķidru)- 200gr
  • Kakao (pulveris) - 1 ēdamkarote

Pagatavošana: Sajauc olu dzeltenumus ar  cukuru. Klāt pievieno izkausēto saldkrējuma sviestu un sķidro medu. Visu, lēnam maisot, vāra uz mazas uguns un pievieno kakao pulveri. Visu uzvāra un ļauj atdzist. Masa pēc garšas atgādina kakao konfekti.

"Mums lieliski palīdzēja pret klepu un mazajam tīri labi garšoja. Devu bērniem pa 1 tējkarotei 3x dienā." pieredzē dalās Anniia.

Ko gardu tu dod bērnam pret klepu?

Māmiņu Klubs

Izdrukā veselības e-grāmatu un lasi dabas receptes


Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

Šoziem Kleenex® Balsam kabatlakatiņi palīdzēs aizsargāt gan lielus, gan mazus degunus. Īpaši noderīgas šīs salvetītes ar aizsargājošu balzamu un atsvaidzinošu aromātu  būs gripas un vīrusu sezonā!

Kleenex® Balsam: dermatoloģiski testēti kabatlakatiņi ar kliņģerīšu balzamu! Tās lietojot, deguns tiek pārklāts ar ādu aizsargājošu, mikroskopisku  balzama kārtiņu. Kliņģerīšu balzams saudzē un palīdz pasargāt deguna ādu no apsārtumiem iesnu laikā.