Mazulis un māksla- vai nebūs pārāk liela netīrība? VIDEOstāsts

28. May 2017, 09:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs taču labi zinām, ka radošas nodarbības ir attīstošas mūsu bērniem, taču ne vienmēr esam gatavas ļaut saviem mazuļiem drosmīgi izzināt pasauli, nomūrējoties ar krāsu no galvas līdz mazajām pēdiņām.Bērni pasauli redz bez aizspriedumiem, tāpēc labprāt ir gatavi zīmēt ar pirkstiem un plaukstām, pat ar pēdiņām, mēs pieaugušie esam aizgājuši tālu no šīs brīvības sajūtas un tāpēc mums tik ļoti gribas ierobežot mazos māksliniekus.

Noskaties video un smelies drosmi ļaut mazajam zīmēt un izpausties mākslā!

 

HUGGIES® Newborn biezākas un īpaši mīkstas

20170518073751-84955.jpg

Huggies® laiduši klajā jaunas mitrās salvetes jaundzimušajiem Huggies®, Newborn, ko var izmantot jau no pirmajām dzīves dienām. 

Tās nesatur fenoksietanolu, parabēnus, aromatizatorus un alkoholu. Tās ir hipoalerģiskas. Dabīgas* absorbējošās šķiedras maigi attīra un pasargā mazuļa ādu. Tiek saglabātas ādas dabīgās aizsargspējas. Mitrās salvetes ir drošas lietošanai no pirmajām dzīves dienām. 


HUGGIES® Pure ar 99% tīra ūdens sastāvā

20170518073258-59213.jpg

 

Salvetes nodrošina dabisku mazuļa ādas attīrīšanu. 65 % salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras. Kokvilnai līdzīgais materiāls ļoti maigi atttīra jaundzimušā ādu! Šīs salvetes nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.

Tāpēc Huggies® Pure būs lieliska izvēle pirmajam mazuļa pūriņam un īpaši piemērotas tieši jaundzimušo ikdienas apkopei. Gatavojoties uz dzemdībām, neaizmirsti tās ielikt līdzi dzemdību somā kopā ar pirmajām Huggies® Elite Soft autiņbiksītēm.

HUGGIES® Soft Touch

20170522110644-65468.jpg

 

Huggies® Soft Touch ir īpaši mīkstas un īpaši biezas, kas ļaus notīrīt mazuļa dibentiņu, savukārt sastāvā esošais losjons mitrinās ādu un aizsargās to. Salvešu sastāvā ir dabiskas* šķiedras, kā arī 95% ūdens, kas sniegs mazulīša ādai īpašas rūpes. Šīs salvetes ir lieliski piemērotas arī jaundzimušā ikdienas aprūpei.

HUGGIES® Natural Care īpašai ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu

20170518073228-55432.jpg

 

Huggies® Natural care ādas kopšanai ar alveju un E vitamīnu.

Huggies Natural care salvetes ir bagātinātas ar alveju un vitamīnu E - vielām, kas labi aizsargā un rūpējas par jutīgu ādu, tāpēc noderēs māmiņām, kuras īpaši vēlas pasargāt mazuļa ādu no apkārtējās vides nelabvēlīgās ietekmes.  Alveja jau gadu tūkstošiem ir lietots kā ārstniecības augs, kura sastāvā esošās aktīvās vielas tiek veiksmīgi izmantotas ādas kopšanā, jo rada pretiekaisuma efektu. Savukārt E vitamīns ir zināms kā spēcīgs antioksidants, kas pasargā ādas šūnas no ultravioletā starojuma un apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

Huggies® Natural care mitrajām salvetēm ir viegli reljefēta struktūra, kas nodrošina maigu un efektīvu mazuļa ādas attīrīšanu. Salvetēm piemītošais vieglais aromāts padarīs bērna ādu svaigi smaržojošu!

Izmanto Huggies® mitrās salvetes ar alveju bērna ikdienas aprūpē - rīta higiēnā un autiņbiksīšu zonas kopšanā!

HUGGIES® Soft Skin ar šī sviestu

 20170518073541-66468.jpg

Šīs salvetes unikālas padara salvešu īpašais sastāvs- Huggies® Soft Skin mitro salvešu sastāvā ir 65% bioloģiskas šķiedras, salvetēs ir 95% tīra ūdens un tās ir bagātinātas ar Šī sviestu, kas tiek plaši izmantots dabīgajā kosmētikā un nu pieejams arī bērna ādas kopšanai maigā veidā. Šī sviests, saturot A, E un F vitamīnus, mīkstina ādu, novērš kairinājumus, aizsargā un dziedē, kas ir īpaši svarīgi mazuļa ādas kopšanā.

HUGGIES® Everyday ikdienas lietošanai

20170518073706-50346.jpg

Mitrās salvetes Huggies@ Everyday, kompaktā iepakojumā - ON the GO, ir ar Мoisture lock sistēmu, kas pat pēc daudzkārtējas iepakojuma atvēršanas un aizvēršanas notur mitrumu iepakojuma iekšpusē, neļaujot salvetēm izžūt.

Mitrās salvetes Huggies@ Everyday attīra un atsvaidzina. Tām ir maigs svaiga gurķa aromāts. Mitrās salvetes sastāv no dabīgām, absorbējošām sķiedrām, kas nesatur alkoholu, fenoksietanolu un parabēnus, kā arī hipoalerģiski. Tās ir klīniski testētas un atzītas par ādai draudzīgām. Tās paredzētas roku un sejas tīrīšanai.

*65% celulozes