Mazajam puncim palīdzēja BioGaia

Mazajam puncim palīdzēja BioGaia

22. Apr 2018, 19:07 mamma27 mamma27

Ar BioGaia produktu jau biju pazīstama,kad maza bija meita. Tomēr ar laiku jau piemirstas,īpaši ja nav vairs nepieciešamība lietot ko tādu.

Izlasot par iepēju izmēģināt , pieteicos,jo Hārdijam parakstīts bija antibiotiku kurss,iekaisušas ausis. Nomocījāmies ilgi,zāles katru dienu pirms antibiotikām . Tad nu mazais ziķeris ne par ko nedzēre vairs neko- ne ar nurofen spricīti, ne karotīti ,ne kādas labās baktērijas tabletēs. 

Turklāt mūsu problēma bija tā,ka vēdera izeja palika cieta un ļoti sāpīga. Bija tik žēl mazā cilvēka,ka bija jāmeklē izeja!

Lactobacillus reuteri Protectis® ir uzņēmuma BioGaia patentētas pienskābās baktērijas.  Baktērijas L. reuteri Protectis® ir dabīgi sastopamas cilvēka organismā un  ir unikāli pielāgotas uzturēties cilvēka organismā.

BioGaia® Protectis pilienu viena deva (5 pilieni) satur vismaz 100 milj. dzīvo baktēriju L. reuteri Protectis®. Tos var lietot mazuļiem jau no piedzimšanas brīža.

20180422190207-79711.jpg

Šis nāca kā glābējs,jo kopā ar pilieniem saņēmām arī burvīgu lakatiņu , zeķītes un mantiņu. Tas protams pamudināja Hārdiju iedzert pilienus. Un čalis teica- garšīgi! 

20180422190244-23695.jpg

Nezinu vai sakritība,vai tiešām palīdzēja,bet jau nākamajā dienā vēdera izeja bija stipri vieglāka. 

Un pēc trim dienām ,jau puncis izgāja viegli un mazais cilvēks pilienus dzēra ar prieku!

Lietojām nedēļu vēl pēc antibiotikām un ar puncīti viss bija labi!

Izmēģinājām arī lielajiem tabletītes ,kurām pievienots D3 vitamīns. Bērni atzina ,ka garšīgas un labprāt apēda. Prieks,ka D3 vitamīns tiek pievienots arī pie šādiem uztura bagātinātājiem,jo ikdienas pilienus ne vienmēr atceramies iedzert,bet vitamīnus bērni dzer labprātāk!