Mazā peldētāja testē Huggies little swimmer biksītes

Mazā peldētāja testē Huggies little swimmer biksītes

29. Aug 2016, 17:00 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Tā kā ar mazo meitiņu reti kad apmeklējam baseinus un peldamies, jo viņai tas vienkārši nepatīk, ikdienā nebijām saskārušies ar problēmu - autiņbiksītes ūdenī, taču pirms 2 nedēļām plānojot ceļojumu un ūdens aktivītātes, sapratām, ka mums ir nepieciešamas tieši šādas biksītes. Mājās tās netestējām, bet gan uz vietas Akvaparkā, likās pavisam plānas un 5.izmērs vēl nedaudz par lielu, taču plunčājoties burbuļvannās, baseinos, savu funkciju tās pildīja, lai arī visu laiku, kā jau peldbikses, vai peldkostīmi mums visiem, aktīvi darbojoties pa ūdeni, bija slapjas.

Meitiņai ļoti patika krāsainie un svādākie zīmējumi, tādēļ, labprāt, tās arī ļāva uzvilkt. Beidzoties ūdens priekiem secinājām, ka biksītes ir ļoti slapjas, vai nu aiz čurāšanas, vai arī ūdens.

Ik pa laikam meitiņa arī ikdienā atnes šīs peldēšanas biksītes un lūdz, lai tās uzvelk. Vakar, kad ārā laiks lutināja, nolēmām bikšeles iemēģināt arī piemājas baseinā. Jāteic, meitiņai ļoti patika, bet bikšeles bija slapjas no ārpuses vēl neiekāpjot baseinā, taču tās nepiepūtās, kā ikdienā notiek ar parastajām autiņbiksītēm.

Mammītes, kādi ir Jūsu novērojumi mazuļu peldbiksītēm, kā Jūsu bērniņam tās patika? Cik praktiskas tās bija?

piicka piicka 29. Aug 2016, 22:07

Nav daudz variantu šīm peldbiksēm. Ir tikai kaut kādi divi veidi - Huggies un Libero. Es gan brīnos, ka ir arī meiteņu biksītes, jo pagaidām meitai velku puiku Huggies Little swimmers, iepakojums zilā krāsā. A vispār jau vienalga, kāda krāsa, pati biksīšu uzbūve gan jau neatšķiras, tikai tās krāsas.
Jā, peldbikses paliek slapjas un tas ir arī pēc instrukcijas. Tās vienkārši nepiesūcas tik ļoti kā parastie pamperi un arī kaku, ja tāda gadās peldēšanās laikā, nelaiž laukā ūdenī.