“Maxima” jaunās maltīšu līnijas “Meistara Marka” testēšana. Aicinām pieteikties!

“Maxima” jaunās maltīšu līnijas “Meistara Marka” testēšana. Aicinām pieteikties!

18. Jun 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā apliecina pētījums par brīvo laiku ikdienā, ēst gatavošana ir tā, kas ģimenēm atņem visvairāk brīvā laika. Lai rastu iespēju atvēlēt brīdi sev, pabūtu kopā ar ģimeni un draugiem, sportotu vai palasītu grāmatu, aicinām nogaršot jaunās “Meistara Markas” gatavās maltītes, ko gatavojusi “Maxima” profesionālā komanda. 

“Meistara Marka” jaunajā piedāvājumā ir 28 dažādi ēdieni, kas ir balstīti gan uz Latvijā tradicionāli pazīstamām garšām, gan šī brīža populārākajām gatavo ēdienu tendencēm no visas pasaules. Ēdienu gatavošanā pārsvarā izmanto Latvijas produktus, ko nodrošina tādi vietējie ražotāji kā “Putnu fabrika Ķekava”, “Balticovo”, “Rīgas piena kombināts”, “Orkla Foods Latvija” un citi.

Sniedzam jums iespēju nogaršot dažādas garšas buķetes.

Uzkodas:

  • Sviestmaizi ar laša tartaru un anšovu mērci;
  • Humuss.

Salāti:

  • Garneļu salātus ar avokado;
  • Kuskusa salātus ar sarkano salsu.

Otros ēdieni:

  • Lasi ar dārzeņiem, kuskusu un “Bazilika pesto” mērci;
  • Turku zirņus ar zaļajām pupiņām. 

Saldie ēdieni:

  • Upeņu sambuks ar vaniļas mērci;
  • Panna cotta ar aveņu un zemeņu mērci.

Kā pieteikties testiem?

Piesakies testiem, rakstot uz produktutesti@maminuklubs.lvaprakstot, kāpēc vēlaties izmēģināt šos jaunos produktus un pievienojot savu kontaktinformāciju!

SVARĪGI- Izvēlētās ģimenes produktu grozus testiem varēs saņemt 27. jūnijā, Māmiņu klubs birojā, Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas) no 10 līdz 17:30!

Nedēļas laikā pēc produktu saņemšanas gaidīsim jūsu atsauksmes par to, kā patika maltīte, kas garšoja vislabāk, cik laika aizņēma ēdiena pasniegšana un kā pavadījāt iegūto brīvo brīdi.  Gaidīsim arī fotogrāfijas, lai publicētu jūsu stāstu un pieredzi Māmiņu klubs mājas lapā. 

DĀVANA! Pateicībā par ieguldīto laiku ģimenes, kas tiks izvēlētas produktu testiem, papildus saņems “Maxima” dāvanu grozu ar dažādiem gardumiem un pārtikas produktiem 40 eiro vērtībā.