Masāžas paklājiņi var aizraut!

Masāžas paklājiņi var aizraut!

15. Sep 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsdienās mājās radīt attīstošu vidi mazajiem rāpotājiem un staigātājiem ir ļoti vienkārši. It īpaši, ja esat pazīstami ar lieliskajiem ORTO masāžas paklājiņiem!

Jūs varat mājās izveidot krāsainu celiņu, pa kuru pastaigājoties izdzīvot īstu šķēršļu josu, kas bērniem liks uzveikt īstus pārbaudījumus. Ortopēdiskie masāžas paklājiņi lieliski iedarbojas uz mazajām pēdiņām, palīdzot novērst potenciālās stājas problēmas un stiprināt imunitāti.

Videoklipā redzams ortopēdisko masāžas paklājiņu praktiskais pielietojums, kas tostarp palīdz izvairīties arī no valgu veidošanās.

Papildus paklājiņu ārstnieciskajām īpašībām, kas palīdz novērst un arī atbrīvoties no plakanās  pēdas, paklājiņi aizrauj mazuļus tik ļoti, ka tie jau atkal un atkal vēlēsies tos izmēģināt, sašķirot un iztaustīt krāsaino mozaīku.

ORTO – tie ir ortopēdiskie paklājiņi, kurus var iegādāties gan atsevišķi, sakomplektējot pēc savām vēlmēm, gan arī izvēlēties jau gatavu savām vajadzībām atbilstošāko paklājiņu komplektu.

«Pēdiņas»

“Pēdiņa” kalpo iekšupvērstās pēdas korekcijai. Paklājiņa virsma sastāv no divu veidu virsmām: radzēm, bet pēdiņas virsma – no zāles. Paklājiņi “Pēdiņas” ir saliekamas kopā koriģējošā taciņā tā, lai pēdas būtu novietotas dažādos virzienos, veidojot eglīti. Pēdiņas uz paklājiņa ir jānovieto pareizi – no sākuma jānovieto papēdis un pēc tam, pagriežot pēdas priekšējo daļu uz āru, jāizvieto pēda uz zīmējuma, ceļgalos kājās nedrīkst būt saliektas! Paklāijņš stimulējoši iedarbojas uz pēdas akupresūras punktiem un veido ieradumu pareizai pēdas pozīcijai gan stāvot, gan ejot. Modulis var tikt izmantots maigai pēdu masāžai. Staigāšana pa moduļa virsmu relaksējoši iedarbojas uz pēdām. Tiek rekomendētas bērniem no 3 gadu vecuma un pieaugušajiem.

«Vilnis»

Plakanās pēdas profilaksei un ārstēšanai, mazina nogurumu, uzlabo asinsriti un imunitāti. Moduļa virsma ir pārklāta ar dažāda augstuma un blīvuma radzēm, kas ļauj masēt pēdas ar dažādu intensitāti. Moduļa zīmējums atgādina divus viļņus, tā darba virsma ideāli atkārto veselas pēdas velvi. Vingrinājumi uz ORTO moduļa “Vilnis” ļauj trenēt potītes locītavas muskuļus, ja ir valgus/varus pēdiņas. Ieteicams lietot bērniem no 3 gadu vecuma, kā arī pieaugušajiem.

«Mīkstie čiekuri»

Mīkstie čiekuri piemēroti plakanās pēdas profilaksei. Paklājiņš stimulējoši iedarbojas uz pēdas muskuļiem, kā rezultātā var novērst plakanās pēdas attīstību un nepareizu stāju agrīnā vecumā. Lielisks līdzeklis bērnu un pieaugušo imunitātes uzlabošanai, jo liela daļa aktīvo punktu, kas ir saistīti ar iekšējiem orgāniem, atrodas uz pēdām.

20170908174133-13477.jpg

«Akmentiņi - pirmais solis»

Kalpo plakanās pēdas profilaksei. Stimulējoši iedarbojas uz pēdas muskuļiem, kā rezultātā var novērst plakanās pēdas attīstību un nepareizu stāju agrīnā vecumā. Lielisks līdzeklis bērna imunitātes uzlabošanai, jo liela daļa aktīvo punktu, kas ir saistīti ar iekšējiem orgāniem, atrodas uz pēdām.

«Mīkstā zāle»

Paklājiņš sniedz spēcīgu pēdu muskulatūras stimulāciju, uzlabo pēdu un kāju asinsriti un mazina tūsku.

«Cietā zāle»

Palīdz stiprināt un stimulēt pēdu muskulatūru, uzlabo pēdu un kāju asinsriti, palīdz mazināt tūsku.

«Radzes»

Paklājiņam ir vidēja stimulējoša iedarbība uz pēdu muskuļiem, kas atbrīvo no slodzes un sāpošajām vietā, mazina kāju nogurumu.

«Cietie akmeņi»

Dažādu kāju slimību profilaksei. Spēcīgāk stimulē pēdu muskulatūru, kā rezultātā tiek stiprinātas un trenētas pēdas, sniedz dziļu akupunktūras masāžu. Efekts no masāžas paklājiņa ORTO “akmeņi” līdzinās pastaigai pa oļiem.

«Mīkstie akmeņi»

Lieliski kalpo plakanās pēdas profilaksei. Stimulējoši iedarbojas uz pēdas muskuļiem, kā rezultātā var novērst plakanās pēdas attīstību un nepareizu stāju agrīnā vecumā. Lielisks līdzeklis bērna imunitātes uzlabošanai, jo liela daļa aktīvo punktu, kas ir saistīti ar iekšējiem orgāniem, atrodas uz pēdām.

«Cietie EKO čiekuri»

Palīdz dažādu kāju slimību profilakses nepieciešamības gadījumā. Spēcīgāk stimulē pēdu muskulatūru, kā rezultātā tiek stiprinātas un trenētas pēdas. EKO čiekuri sniedz dziļu akupresūras masāžu. Masāžas paklājiņš ORTO “Eko-čiekuri” ir izgatavots no ekoloģiski tīra koka-polimēru kompozīta.

Iespējams iegādāties uzreiz KOMPLEKTU:

Komplekts "Pirmie soļi": 6 puzles gabali (cietā zāle, mīkstā zāle, radzes, cietie akmeņi, mīkstie akmeņi, pirmais solis).

20170908173011-43158.jpg

Komplekts "Ejam kopā": 8 puzles gabali (mīkstā zāle, cietā zāle, mīkstie akmeņi, cietie akmeņi, radzes, pirmais solis, čiekuri un EKO čiekuri).

20170908172929-71465.jpg

Komplekts "Viss iekļauts": 11 puzles gabali (mīkstā zāle, cietā zāle, mīkstie akmeņi, cietie akmeņi, radzes, pirmais solis, čiekuri, EKO čiekuri un divas mīkstās pēdiņas).

20170908173234-67039.jpg

Pasūtīt paklājiņus vari gan internetā www.ortoto.lv, gan zvanot pa tālruni +371 24955779

Parūpējies par savas ģimenes veselību jau tagad!!